Kastanjeboom mini camping

Kastanjeboom mini camping

Adres: Scheiding 17
Postcode: 9865 VA
Plaats: Opende
Provincie: Groningen
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0594 658 789

Beschrijving

De frambozenboerderij en camping de kastanjeboom beschikken over een oplaadpunt voor elektrische fietsen. U kunt dan uw batterij van uw fiets opladen, terwijl dat gebeurd kunt u heerlijk genieten van een bakje koffie of aardbeien met slagroom of een heerlijk ijsje.

Rust, natuur en ruime plekken.

Minicamping De kastanjeboom, op de grens van Friesland Groningen, is een echte boerencamping gelegen in Opende dat valt onder de gemeente Grootegast.

Vroeger was Opende niet meer dan een verzameling boerderijtjes in een achterafgelegen gebied. Door buitenstaanders werd het dorp ook wel "Caelpenne" of "Caelpende" ( Kaal Opende ) genoemd. Na 1800 nam de bevolking geleidelijk toe. Aan de heidekant kon men goedkoop een erfje krijgen om een hut op te bouwen. Vaak was dit niet meer dan een zogenaamde spitkeet. De mannen werkten in het veen of bij de boer en verdienden 's winters met mattenvlechten of keienkloppen enig geld. Over het zware en armoedig bestaan in deze streek in de 19e eeuw schreef jelle dam ( 1857-1935 ), zelf geboren in een spikeet, zijn jeugdherinneringen.

Rondom onze camping zijn vele geweldig mooie natuurgebieden waar u naar hartelust kunt wandelen of fietsen . Dus u kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Uw viervoeter is ook van harte welkom.

Er zijn volop recreatie mogelijkheden zoals recreatieplas Strandheem , een openlucht zwembad de Wettervlecke of overdekt subtropisch zwembad De Welle.

Wij hebben verschillen fiets- en wandelroutes voor u klaar liggen. Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om de fietsen mee te nemen kunt u dat bij uw reservering aangeven en wij zorgen dat er huurfietsen aanwezig zijn voor u.

U kunt bij ons kampeerplaatsen huren voor tenten, caravan of camper. Tevens is het ook mogelijk om een huisje te huren.

Laat u verrassen over wat onze Frambozenboerderij u te bieden heeft zoals verse, eventueel zelf geplukte, frambozen en aardbeien.

  • Streekproducten:
  • Ja

Kastanjeboom mini camping 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/cebastiaan_300x250_zww.jpg

    Cebastiaan van der Cingel
    tiener-tester

    Cebastiaan 16 jaar, 4e jaars vmbo-scholier op het van der meij college, eet/drinkt (zo veel mogelijk) biologisch sinds 4 jaar. Gaat waarschijnlijk voor betty bio-produkten...
    Lees meer...  
  • images/piet_300x250_zww.jpg

    Pieter Beermann
    bestuurslid betty's100

    Pieter, vader van 5 kinderen, leeftijd onbekend :-), vertegenwoordigd de afd. betty's100, een club van donateurs die jaarlijks min. euro 1.000,- bijdragen en...
    Lees meer...  
  • images/biobetty_marit_300x250.jpg

    Marit Heinkens
    acting director, bio-burgemeester friesland

    Marit is begeleider/gastvrouw/kok bij Andere Oever lunch-eetcafe, in haar vrije tijd is ze acting director/bio-burgemeester Friesland en helpt zij speuren naar bio-bedrijven...
    Lees meer...  
  • images/team/niels_zww_300x250.jpg

    Frits van Hout R.I.P.
    bio-burgemeester rotterdam

    Frits, niels of hoe we je ook moesten noemen Bedankt dat we je mochten leren kennen als kritisch buurman en later als collega  Dank ook voor je openhartigheid,...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso