Post Cleaning

Post Cleaning

Adres: De Giek 15
Postcode: 9206 AS
Plaats: Drachten
Provincie: Friesland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0512-519 334
Fax: 0512-519 380

Beschrijving

Post Cleaning heeft duurzaam schoonmaken hoog in het vaandel. Duurzame schoonmaakmiddelen van Post Cleaning bevatten hoeveelheden van één of meer organische stoffen welke voornamelijk zijn opgebouwd uit koolstofketens. Deze organische stoffen dienen uit het milieu te verdwijnen, oftewel te worden afgebroken.
Biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen
Duurzame schoonmaakmiddelen die organische stoffen bevatten worden door de natuurlijke activiteit van levende micro-organismen, zoals bacteriën en schimmels, vernietigd. Dit zijn dus biologisch afbreekbare schoonmaak-middelen die het milieu minder belasten.

Duurzaam schoonmaken met "ECO" producten
De bedoeling van ECO producten of biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen is, dat deze schoonmaakmiddelen geen risico's opleveren voor degene die ermee werken en de omgeving waar het wordt gebruikt. Naast veiligheid en gezondheid van uw medewerkers wordt er door Post Cleaning ook nadrukkelijk gekeken naar milieu aspecten, grondstoffen die zijn gebruikt in het product en hoe het reinigingsmiddel tot stand is gekomen.

Alle producten van Post Cleaning voldoen aan de nationale en internationale voorschriften inzake veiligheid en milieu volgens richtlijn 91/155/EEG en NEN/ISO 11014-1. Alle gebruikte oppervlakte-actieve stoffen in de Post Cleaning lijn zijn volledig biologisch afbreekbaar volgens de testmethoden uit Annex III van de Detergenten-verordening (EG) 648/2004.

U kan uw bijdrage aan uw omgeving leveren door gebruik te maken van de Post Cleaning producten. Beter voor mens, milieu en dus voor u en uw omgeving.

Duurzame reinigingsmiddelen
Post Cleaning introduceert schoonmaakmiddelen die effectief en gebruiksvriendelijk zijn en bovendien mens en milieu optimaal ontzien.

 • Streekproducten:
 • Nee

Post Cleaning 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

 • images/teun_portret_zww_300x250.jpg

  Teun Brink
  global franchise scout

  Teun Brink, in het dagelijks leven steward bij KLM en gaat voor stichting biobetty op zoek naar buitenlandse franchise -nemers, -partners... Teun eet/drinkt biologisch...
  Lees meer...  
 • images/danny_300x250_zww.jpg

  Danny M. van der Cingel
  voorzitter

  Danny, 52 jaar, vader cebastiaan (14) sinds 2001 internetondernemer, in 2011 begonnen met biologisch eten/drinken. Tijdens de zomervakantie 2014 besloot...
  Lees meer...  
 • images/eefje_300x250_zww.jpg

  Eefje Cornelien
  "acting" director/hoofdredacteur

  Eefje, 35 jaar, de "echte" betty, een van de 2 acting directors en in het dagelijks leven werkzaam als salesmanager bij Natucos.   Heeft Voeding & Dietetiek gestudeerd...
  Lees meer...  
 • images/edwin_300x250_zww.jpg

  Edwin de Groot
  penningmeester

  Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
  Lees meer...
Hosting is powered by Cyso