Volle Leven Herberg Het

Volle Leven Herberg Het

Adres: Oude Willem 5
Postcode: 8426 SM
Plaats: Appelscha
Provincie: Friesland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0516430091

Beschrijving

 

 

Met de opening van Herberg Het Volle Leven in 2004 werd een lang gekoesterde droom werkelijkheid: een plek creëren om mensen te ontvangen, waar mensen zich 'thuis' kunnen voelen. Om in ontspanning te genieten van eten, drinken en slapen in een ongedwongen sfeer en in harmonie met de prachtige natuur van het Drents-Friese Wold. Een plek waar niets hoeft.

De herberg ontleent haar naam aan het gedicht 'Het Volle Leven' van Judith Herzberg. Dit gedicht weerspiegelt in veel opzichten de kern van onze herberg: intimiteit, vol van het leven en de momenten en kansen die het leven te bieden heeft.

In de keuken van de herberg draait alles om groentes, die we in talloze creatieve variaties op uw bord brengen. Alle groentes zijn biologisch en komen zoveel mogelijk uit eigen tuin. 's Ochtends geoogst en 's avonds op het bord. Alles met respect en liefde voor de natuur.

Onze biologische producten komen zoveel mogelijk uit eigen moestuin. 's Ochtends geoogst, 's avonds op uw bord. Verser kan niet. Voor de liefhebber schenken we daar een glas goede biologische wijn of bier bij.

Kom overnachten in Appelscha bij Herberg Het Volle Leven, een kleinschalig pension met 6 tweepersoonskamers, 2 suites en een kampeerkeet.

U kunt kiezen uit kamers met of zonder eigen sanitair. De kamers zijn eenvoudig maar sfeervol en gerieflijk ingericht. De suites beschikken over een slaap- en zitgedeelte met eigen sanitair en hebben een deur naar de tuin.

Onze herberg ligt op ruim 1 hectare grond,

dus genoeg ruimte om lekker te luieren:

terrastuin (bij mooi weer hier ontbijt en diner)intieme binnentuingroot grasveld met aan de rand rustieke loungebanken

Vanuit onze tuin of erf loopt of fietst u zo het bos in.

Binnen kunt u op twee plekken ontspannen vertoeven rond een houtkachel die op koude dagen brandt.

Bij overnachting hanteren wij de B&B-formule, waarbij we tussen 9.00 uur en 10.00 uur een uitgebreid ontbijt serveren. Voor de lunch zijn er genoeg leuke uitspanningen in de omgeving.

 

Wees welkom!

Yt van der ploeg

Eigenaar/kok

  • Streekproducten:
  • Ja

Volle Leven Herberg Het 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/rishi_300x250_zww.jpg

    Rishi Thakoerdat
    bio-burgemeester zuid-holland & advertising technology

    Rishi, vader van zoon Rohan, eindbaas bij Orangefruit en Supergeek, bioburgemeester zuid-holland en gaat samen de advertising technlogy doen met Yilmaz Je...
    Lees meer...  
  • images/marieke_portret_300x250.jpg

    Marieke Malipaard
    bio-burgemeester zeeland

    Marieke is sinds 2011 zich aan het verdiepen in voeding en hoe de voedselindustrie zich gedraagt. Stukje bij beetje, na het zien van diverse (schrikbarende!) documentaires...
    Lees meer...  
  • images/eefje_300x250_zww.jpg

    Eefje Cornelien
    "acting" director/hoofdredacteur

    Eefje, 35 jaar, de "echte" betty, een van de 2 acting directors en in het dagelijks leven werkzaam als salesmanager bij Natucos.   Heeft Voeding & Dietetiek gestudeerd...
    Lees meer...  
  • images/danny_300x250_zww.jpg

    Danny M. van der Cingel
    voorzitter

    Danny, 52 jaar, vader cebastiaan (14) sinds 2001 internetondernemer, in 2011 begonnen met biologisch eten/drinken. Tijdens de zomervakantie 2014 besloot...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso