BioLogical Solutions

BioLogical Solutions

Adres: Goudsesingel 178
Postcode: 3011 KD
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 010-2012168

Beschrijving

Over Ons

Kernwaarden

Biological Solutions is een leverancier van bio-based of recycled content disposables en verpakkingen. Bio-based wil zeggen dat we disposables en verpakkingen maken van hernieuwbare grondstoffen en/ of restmaterialen. Recycled content wil zeggen dat de materialen geheel of deels bestaan uit gebruikte materialen zoals oud-papier of gebruikte pet flessen. Ons assortiment bestaat onder andere uit diverse wegwerp borden, bekers en bestek. U vind hier alles voor uw feest, BBQ of bedrijfsrestaurant.

We kunnen snel en adequaat schakelen doordat we als team de klant daadwerkelijk voorop stellen. Bij ons is de klant geen nummer, maar wordt de klant echt verder geholpen. Naast ons huidige assortiment helpen wij u graag verder met disposables en verpakkingen waar u specifiek op zoek naar bent. BioLogical Solutions is uw totaalleverancier op het gebied van biologische afbreekbare of recycled content disposables en verpakkingen.

Betrouwbaarheid is een kernwaarde voor ons. Dit wordt bevestigd door de vele klanten waarmee we al jarenlang een duurzame relatie mee hebben. Tevens vallen ons regelmatig de postitieve reacties op van de vele klanten die overstappen naar ons vanwege slechte ervaringen qua levering en service met andere online webwinkels. Voor ons is een webwinkel een middel om de klant verder te helpen in zijn wensen en bestelgemak. Achter de webwinkel blijven (lever) betrouwbaarheid, kwaliteit en klantenservice onze kernwaarden richting al onze klanten en relaties.

Op het gebied van eigen bedrukkingen op disposables en verpakkingen werken wij met de beste drukmachines en drukkers. Doordat wij het proces in beheer houden, kunnen we snel reageren op het gebied van eigen bedrukking op bijvoorbeeld onze bio koffiebekers, borden en bio transparante bier- en frisglazen. Wij zullen u oprecht adviseren van wat er wel en niet mogelijk is qua druktechniek. Verder zijn er standaard verificatiemomenten tussen u en ons, waardoor er geen vervelende verrassingen na levering zijn qua kwaliteit en druk. W ij drukken vanaf 1000 stuks met uw eigen logo binnen 10 werkdagen. Enkele voorbeelden van eigen bedrukkingen op wegwerp disposables vind u terug onder klantspecifieke producten.

Certificering

Sinds 2011 zijn wij als organisatie FSC® en PEFC gecertificeerd. Hiermee geven wij een concrete invulling aan ons streven naar het gebruik van zoveel mogelijk duurzame grondstoffen. Wij mogen als organisatie deze logo's gebruiken op bijvoorbeeld onze koffiebekers en broodzakken. Vraag ons naar de mogelijkheden. Ons doel voor 2013 is om ons gehele assortiment van FSC® en PEFC te voorzien.

Innovatie

Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden tot samenwerking in de totale keten. Duurzaamheid betreft namelijk de totale levensduur van een product, d.w.z. van grondstof tot de afvalfase. Dit heeft geresulteert in het unieke Cup2Paper concept in samenwerking met SITA, een duurzaam en gerenommeerd afvalbedrijf. Zie www.cup2paper.nl voor meer informatie.

Sinds kort hebben we ook de MVO beker geintroduceerd. Hierin hebben wij de 3 p's tot uiting gebracht in een koffiebeker. De beker bestaat voor 24% uit recycled content (planet). Bij aankoop van een doos MVO bekers wordt €15,- afgedragen wordt aan Cordaid Memisa (profit). Dit betekent dat bij de aankoop van 1 doos bekers een veilige bevalling gerealiseerd kan worden (people). Zie www.mvobeker.nl voor meer informatie over deze samenwerking.

 

  • Streekproducten:
  • Nee

BioLogical Solutions 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/cebastiaan_300x250_zww.jpg

    Cebastiaan van der Cingel
    tiener-tester

    Cebastiaan 16 jaar, 4e jaars vmbo-scholier op het van der meij college, eet/drinkt (zo veel mogelijk) biologisch sinds 4 jaar. Gaat waarschijnlijk voor betty bio-produkten...
    Lees meer...  
  • images/piet_300x250_zww.jpg

    Pieter Beermann
    bestuurslid betty's100

    Pieter, vader van 5 kinderen, leeftijd onbekend :-), vertegenwoordigd de afd. betty's100, een club van donateurs die jaarlijks min. euro 1.000,- bijdragen en...
    Lees meer...  
  • images/danny_300x250_zww.jpg

    Danny M. van der Cingel
    voorzitter

    Danny, 52 jaar, vader cebastiaan (14) sinds 2001 internetondernemer, in 2011 begonnen met biologisch eten/drinken. Tijdens de zomervakantie 2014 besloot...
    Lees meer...  
  • images/marieke_portret_300x250.jpg

    Marieke Malipaard
    bio-burgemeester zeeland

    Marieke is sinds 2011 zich aan het verdiepen in voeding en hoe de voedselindustrie zich gedraagt. Stukje bij beetje, na het zien van diverse (schrikbarende!) documentaires...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso