Bamigo BV

Bamigo BV

Adres: Ekkersrijt 7102
Postcode: 5692 HC
Plaats: Son en Breugel
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 020 2611788
Contact: Jeroen Adriaans

Beschrijving

Over Bamigo

Maak kennis met Bamigo! Een nieuw en inspirerend kledingmerk anders dan alle andere. Bamigo’s onderkleding, gemaakt van bamboe, heeft een super draagcomfort én voorkomt transpiratievlekken! Start jouw dag ook succesvol met de meest comfortabele Bamigo onderkleding!

Er moet toch een comfortabeler en duurzamer alternatief zijn voor de onderkleding die we dagelijks dragen? Dat dachten wij dus ook! Toen is Bamigo geboren. Wij mixten het woord bamboe, het materiaal waar onze kleding van gemaakt is, en het spaanse woord voor vriend, ‘amigo’, en daaruit is de merknaam Bamigo ontstaan! Bamigo is namelijk je beste vriend in het dagelijks leven omdat het voelt als een tweede huid en zorgt voor een super draagcomfort.

Bamigo onderkleding voorkomt transpiratievlekken, is anti-transpirerend, strijkvrij en biedt je daarnaast een zijdezacht gevoel! Top kwaliteit voor een betaalbaar prijs dus!

Ons verhaal

Bamboe onderkleding BamigoDe aankopen die jij vandaag doet hebben impact op de toekomst. Met dit in het achterhoofd is Bamigo een duurzaam alternatief voor katoen gaan ontwerpen. Namelijk met bamboe! En laat dat nou net dé textielsoort van de toekomst zijn! Aankopen die jij vandaag nog bij ons doet, dragen bij aan een beter milieu!

Alle T-shirts, tanktops, singlets, longsleeves, boxershorts, korte boxershorts, slips en sokken van Bamigo zijn gemaakt van bamboe. Deze stof is 100% afbreekbaar en dat is een groot pluspunt! Bamigo’s basics houden niet van ruw, bacteriën en transpiratievlekken en zijn dus zijdezacht, anti-bacterieel en anti-transpirerend. En dat voor een (h)eerlijke prijs!

Textielsoorten, zoals katoen, zijn slecht voor ons milieu. Om 1 kg katoen te maken, is 10.000 tot 20.000 liter water nodig. Om even te relativeren, met 1 kg katoen kun je ongeveer één spijkerbroek maken! Wat? Ja precies, dat dachten wij dus ook! Al die liters water kunnen we beter besteden. Bamboe groeit op een natuurlijke wijze en heeft geen kunstmatige bewatering nodig. Sommige soorten bamboe groeien zelfs meer dan één meter per dag!

  • Streekproducten:
  • Nee

Bamigo BV 5 5 5

Gemiddelde van 3 Beoordelingen

Jouw beoordeling

5 Recensies  |  Schrijf recensie

advertentie
Add review
  • Tevreden klant

    Posted by Hein on 5 Sep 2016 15:14:55

    Laatst voor de eerste keer besteld bij Bamigo en ben erg tevreden. De onderkleding is lekker zacht en zit echt heerlijk. Bamigo heeft er voortaan een nieuwe klant bij!
    Rate this review:
  • Ondergoed en shirts

    Posted by Marieke on 28 Jul 2016 10:19:17

    De onderbroeken en shirts van dit merk zitten echt heerlijk als ik mijn man moet geloven!
    Rate this review:
  • Heel fijn

    Posted by Arie on 26 Jul 2016 14:12:30

    Ik ben erg tevreden over de t-shirts, boxershorts en de sokken van Bamigo. Mij gaan ze zeker vaker terugzien!!!
    Rate this review:
  • Bamigo

    Posted by Rob on 26 Jul 2016 12:30:35

    Ik ben groot fan van Bamigo. Zeer fijne, mooie en comfortable kwaliteit underwear. Ik ben met name erg te spreken over de boxershorts. Kan niet wachten tot de felle kleuren verkriigbaar zijn! Ik zou Bamigo zeker aanbevelen van mij krijgen jullie 5 sterren!! Groeten Rob
    Rate this review:
  • Super spul!

    Posted by Bernard on 26 Jul 2016 12:21:55

    Ik ben groot fan van verantwoorde producten. En het mooie van Bamigo is dat het ook nog veel beter is dan gewone katoenen kleding. Twee vliegen in een klap! Ik raad het iedereen aan!
    Rate this review:

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/edwin_300x250_zww.jpg

    Edwin de Groot
    penningmeester

    Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
    Lees meer...  
  • images/yilmaz_portret_300x250.jpg

    Yilmaz Ayranci
    bio-burgemeester overijssel & manager advertising technology

    Yilmaz, ex-collega van Danny, in het dagelijks leven werkzaam als Client Services Manager bij Adfab Digital.   Via zijn zus Hicran kwam hij in aanraking met...
    Lees meer...  
  • images/eefje_300x250_zww.jpg

    Eefje Cornelien
    "acting" director/hoofdredacteur

    Eefje, 35 jaar, de "echte" betty, een van de 2 acting directors en in het dagelijks leven werkzaam als salesmanager bij Natucos.   Heeft Voeding & Dietetiek gestudeerd...
    Lees meer...  
  • images/talita_portret_300x250.jpg

    Talita Aartsen
    bio-burgemeester noord-holland & boss bio-burgemeesters

    Talita Aartsen, vegetariër, 39 jaar, moeder van zoon Cebastiaan (17) en part-time werkzaam als medewerker klantenservice bij Bouwmaat. Vind het belangrijk...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso