Centrum voor Biologische Geneeskunde Ouddorp

Centrum voor Biologische Geneeskunde Ouddorp

Adres: Dijkstelweg 6
Postcode: 3253 TB
Plaats: Ouddorp
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: (0187) 68 99 26
Contact: Wim Kentie

Beschrijving

Werkwijze

De diagnostiek en behandelingen van het Centrum voor Biologische Geneeskunde wijken fundamenteel af van de reguliere benaderingswijzen met protocollen en standaarden. Het Centrum neemt ook niet de centrale rol van de huisarts over. Ieder mens is uniek, er is geen mens gelijk aan de ander. Lichamelijk onderzoek en aanvullende laboratoriumtesten zijn uiteraard een onderdeel van de werkwijze van het Centrum. Er worden overigens vooral laboratorium testen gedaan, die niet gebruikelijk zijn in de reguliere gezondheidszorg.

Door studies acupunctuur, homeopathie, natuurgeneeswijze en biofysiche geneeskunde ontdekte Wim Kentie de principes van de bio-informatie. Via elektromagnetische velden wordt ieder proces in ons lichaam op gang gebracht, bijgestuurd en beëindigd. De regulering van de stofwisseling is als bindende factor tussen psyche en lichaam van groot belang.

Het Centrum voor Biologische Geneeskunde stelt de totale mens centraal, zowel in benadering als in therapie. Wim Kentie benadert ziek zijn en gezond worden vanuit nieuwe inzichten, gebaseerd op de natuurkunde.

Bio-informatietherapie is een geneeskunst die, niet zelden, daar begint waar huisartsen of specialisten de grenzen van hun mogelijkheden tegen komen.

Lichaam en geest Onderzoek op het gebied van levensprocessen, de experimentele biofysica en de kwantummechanica  spelen een belangrijke rol. Daarmee is deze nieuwe geneeskunde meer een geneeskunst geworden met een stoffelijke, energetische en informatieve werking op lichaam en geest. Mede daarom besteedt het Centrum aandacht aan psychische oorzaken van lichamelijke klachten.

Het Centrum staat voor een resultaatgerichte therapie door meer de achterliggende oorzaken op te sporen en te behandelen, dan alleen de symptomen te bestrijden.

Het Centrum onderhoudt, indien mogelijk, een open communicatie met huisartsen en specialisten.

  • Streekproducten:
  • Nee

Centrum voor Biologische Geneeskunde Ouddorp 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/biobetty_marit_300x250.jpg

    Marit Heinkens
    acting director, bio-burgemeester friesland

    Marit is begeleider/gastvrouw/kok bij Andere Oever lunch-eetcafe, in haar vrije tijd is ze acting director/bio-burgemeester Friesland en helpt zij speuren naar bio-bedrijven...
    Lees meer...  
  • images/marvin_portret_zww_300x250.jpg

    Marvin Vis
    betty's designer

    Marvin, vriend & designer van betty en verantwoordelijk voor al het design op biobetty.com Met biologisch wordt rekening gehouden met dieren en het milieu!...
    Lees meer...  
  • images/tito_300x250.png

    Tito Marchena
    puppet maker

    Tito, vader van 2 dochters, heeft zn opleiding genoten als kok aan Alkwaard College maar verdient de kost als mobiele barbier en druk bezig zijn 2e bedrijf op te...
    Lees meer...  
  • images/eefje_300x250_zww.jpg

    Eefje Cornelien
    "acting" director/hoofdredacteur

    Eefje, 35 jaar, de "echte" betty, een van de 2 acting directors en in het dagelijks leven werkzaam als salesmanager bij Natucos.   Heeft Voeding & Dietetiek gestudeerd...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso