Camping Vierhuis

Camping Vierhuis

Adres: Vierhuisterweg 29
Postcode: 8507 CG
Plaats: Rohel
Provincie: Friesland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0513551418

Beschrijving

Wat is er te doen op de camping?

Op de camping, langs de vaart zijn er diverse vismogelijkheden zoals steigers en bruggen. Op loopafstand vindt u de Broeresloot met eveneens mooie vismogelijkheden.

Onze boerderij doet veel aan natuurontwikkeling, veelal geënt op weidevogelbeheer en verrijking van de flora in het veld. Een wandeling door de velden, eventueel met de boer of de voormalige boer, is een aanrader. Verrekijker mee!

Het gebied leent zich uitstekend voor een dagelijkse trip op de fiets, er is geen fietsverhuur maar dat we kunnen het wel voor u regelen.

Het water rondom de boerderij leent zich prima voor een trip met de kano of waterfiets. Deze zijn in de receptie te bespreken en te huur.

Het maïsdoolhof is een aanrader voor de bezoekers aan onze camping.

Bezoekers van de camping krijgen 20% korting op de entree van het doolhof of op de huur van de waterfiets, kano of kickbike.

Voor de kinderen zijn er o.a. skelters, traptrekkers en trampolines. Deze zijn vrij te gebruiken. Gebruik is voor eigen risico.

In de receptie zijn diverse boeken en spellen om te lenen. In overleg is het mogelijk om gebruik te maken van een van de zaaltjes van de Aktiviteitenboerderij. Ook is er een uitgebreide folderkast over de belevenissen in de buurt.

Op het campingterrein is barbecueën toegestaan. Als u het vlees in onze winkel betrekt kunt u gratis gebruik van de barbecue mits deze schoon weer wordt ingeleverd. Voorwaarde is wel dat de barbecue niet in gebruik is bij de Aktiviteitenboerderij, in overleg komen we hier wel uit.

Eten en drinken.

Op de boerderij is een terras grenzend aan de boerderijwinkel. Hier serveren we diverse lekkere drankjes en wijnen. Het kaasplankje met boerderijkazen uit de omgeving is een bijpassende aanrader. Aan de overzijde van de weg (N924) is een eetcafé in de haven van Vierhuis, hier kunt u heerlijk buiten zitten onder het genot van een hapje en een drankje.

Omdat we ons Friesveenweidevlees leveren aan enkele toonaangevende horeca bedrijven in buurt is ook dat een aanrader voor een heerlijk avondje uit. Veelal met een leuke kortingsbon voor onder andere een gratis prosecco.

Voor andere belevenissen in de buurt kunt u kijken bij de omgeving.

Voor watersporters bieden wij u de mogelijkheid om uw boot de plaatsen in de haven van Vierhuis. Deze is op loopafstand van ons bedrijf. Het plaatsen van uw boot tijdens het verblijf op onze camping dient u zelf te regelen met dhr Vlig van Jachthaven Fjouwerhus. Uw trailer kunt u gratis op onze parkeerplaats plaatsen. U kunt op diverse andere plaatsen uw boot te water laten.

Boerderij
U kunt gerust een kijkje nemen in de stal of in de schuur. Het betreden van het erf en stallen geschiedt op eigen risico. Kinderen mogen spelen op het erf en in de gebouwen. Ouders of hun begeleider zijn verantwoordelijk er op toe te zien dat hun kind zich behoorlijk gedraagt. Gooien of strooien met voer zoals hooi, kuil en koe brokjes is niet toegestaan.
Als de rode vlag aan de gevel van de kraamstal hangt, is het erf verboden terrein voor spelende kinderen. Kinderen mogen dan alleen onder begeleiding het erf op komen. We zijn dan bezig met werkzaamheden, meestal op de trekker, welke gevaar met zich mee kunnen brengen.

Kampeerplaats
Uw kampeermiddel dient u minimaal een halve meter van de buitengrens te plaatsen. Bij de inrichting van de kampeerplaats moet het uitzicht van uw buren redelijkerwijs gewaarborgd blijven. Plastic grondzeil of luchtdichte bodembedekking is niet toegestaan in uw tent/voortent (verstikking gras)
In gevallen e/o situaties waarin dit reglement niet voorziet, beslist de eigenaar van boerderij camping Vierhuis.

  • Streekproducten:
  • Ja

Camping Vierhuis 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/eddy_vandeberg_portret_300x250.jpg

    Eddy van den Berg
    webdeveloper & bestuurslid afd. site-technologie

    Eddy helpt Danny al jaren met het bouwen van websites. Natuurlijk werd hij graag lid van het team toen Danny hem vroeg. Eddy is al jaren van mening dat de voeding...
    Lees meer...  
  • images/rishi_300x250_zww.jpg

    Rishi Thakoerdat
    bio-burgemeester zuid-holland & advertising technology

    Rishi, vader van zoon Rohan, eindbaas bij Orangefruit en Supergeek, bioburgemeester zuid-holland en gaat samen de advertising technlogy doen met Yilmaz Je...
    Lees meer...  
  • images/joachim_300x250.png

    Joachim van Doornum
    bio-burgemeester groningen, bio-boss io

    Joachim studeerd Rechtsgeleerdheid UvA, heeft eerst Taal en Communicatie gedaan is tekstschrijver en de Benjamin van de groep. Bio-boss NL io en zoekt naar biologische...
    Lees meer...  
  • images/danny_300x250_zww.jpg

    Danny M. van der Cingel
    voorzitter

    Danny, 52 jaar, vader cebastiaan (14) sinds 2001 internetondernemer, in 2011 begonnen met biologisch eten/drinken. Tijdens de zomervakantie 2014 besloot...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso