Tree Of Life, Cannabis Social Club Amsterdam

Tree Of Life, Cannabis Social Club Amsterdam

Adres: Sarphatistraat 326
Postcode: 1018 GW
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 06-45310514
Contact: Rosaria Ricci

Beschrijving

We zijn een transparante en goed georganiseerde vereniging van cannabisconsumenten, die alleen voor haar leden cannabis kweekt onder het motto “samen telen en samen delen”. Teelt en distributie vinden in een gesloten circuit plaats.

Één van de grote voordelen van een Cannabis Social Club is dat consumenten weten waar hun wiet vandaan komt en hoe die wordt gekweekt.

Ons belangrijkste doel is namelijk biologisch gekweekte cannabis aan te bieden die vrij is van pesticiden verzwaar - materiaal en wat voor vervuiling dan ook.

De door de vereniging gekweekte cannabis wordt uitsluitend aan de leden tegen kostprijs uitgedeeld.

Onze uitgangspunten zijn:

  1. respect voor de openbare orde,
  2. bevordering van de volksgezondheid
  3. de implementatie van een transparante keten van kweek tot consumptie.

De productie en het aanbod volgen op de vraag van de consumenten en niet andersom. Dat betekent dat we onze productie baseren op de maandelijkse consumptie van de leden, die op het moment van inschrijving een schatting maken van wat ze normaal per maand aan cannabis consumeren. Eventuele overschotten worden gereserveerd voor medicinale gebruikers of voor leden die op de wachtlijst staan.

Aspirant leden moeten verklaren dat zij al cannabis gebruiken en/of een artsenvoorschrift voorleggen waarin staat dat cannabis een geschikt middel is voor de aandoening waar zij aan lijden.

Op het moment van inschrijving worden nieuwe leden geïnformeerd over de werkwijze van de vereniging en over hun rechten en plichten. Tijdens de intake kunnen ook gerichte vragen gesteld worden om eventueel problematisch gebruik op te sporen en een advies daarover te geven. De vereniging zet zich in voor risicovermindering en voor een verantwoord en gezond gebruik. We moedigen b.v. leden aan  een verdamper te gebruiken in plaats van roken en als er  toch liever gerookt wordt dan staan we het gebruik van tabak in een jointje niet toe.

  • Streekproducten:
  • Nee

Tree Of Life, Cannabis Social Club Amsterdam 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/marieke_portret_300x250.jpg

    Marieke Malipaard
    bio-burgemeester zeeland

    Marieke is sinds 2011 zich aan het verdiepen in voeding en hoe de voedselindustrie zich gedraagt. Stukje bij beetje, na het zien van diverse (schrikbarende!) documentaires...
    Lees meer...  
  • images/joachim_300x250.png

    Joachim van Doornum
    bio-burgemeester groningen, bio-boss io

    Joachim studeerd Rechtsgeleerdheid UvA, heeft eerst Taal en Communicatie gedaan is tekstschrijver en de Benjamin van de groep. Bio-boss NL io en zoekt naar biologische...
    Lees meer...  
  • images/eddy_vandeberg_portret_300x250.jpg

    Eddy van den Berg
    webdeveloper & bestuurslid afd. site-technologie

    Eddy helpt Danny al jaren met het bouwen van websites. Natuurlijk werd hij graag lid van het team toen Danny hem vroeg. Eddy is al jaren van mening dat de voeding...
    Lees meer...  
  • images/jellebakker_300x250.png

    Jelle Bakker, bio-burgemeester amsterdam (interim)

    Jelle, 32 jaar, levensgenieter/overlever, heeft audio-visuele techniek gestudeerd aan het Grafisch Lyceum A'dam, weet nog niet precies wat hij gaat doen bij biobetty.com,...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso