VELT, Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren

VELT, Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren

Adres: Griendstraat 15
Postcode: 5662 RE
Plaats: Geldrop
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: (+31) 040 285 44 67

Beschrijving

Velt staat voor Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren en promoot al meer dan 40 jaar gezond leven op het ritme van de seizoenen. En dit met respect voor de natuur.

Velt geeft ecologisch leven vorm in huis, tuin en daarbuiten. Met onze publicaties en samenwerkingen willen we bijdragen tot de ontwikkeling van een duurzame levensstijl.

In Vlaanderen en Nederland telt Velt ruim 15.000 leden en 120 lokale groepen. Hierdoor zijn we een belangrijke spreekbuis voor de belangen van ecologische consumenten.

Onze missie
Velt is een ongebonden, pluralistische vereniging van personen die zich actief inzetten voor een ecologische leefomgeving binnen het brede kader van duurzame ontwikkeling.

Om dat doel te bereiken komt Velt op voor biodiversiteit en voor een energie- en grondstoffenzuinig productie- en consumptiegedrag door individuen, bedrijven en overheden.
Leden van Velt dragen daaraan bij door in hun eigen omgeving betekenis te geven aan ecologisch leven en tuinieren, en door samen te werken in publieke activiteiten.

  • Streekproducten:
  • Nee

VELT, Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/bart_portret_300x250.jpg

    Bart Davidse
    advocaat

    Ras-Amsterdammer Bart eet/drinkt met zijn gezin al jaren overtuigd biologisch, draagt Kuyichi jeans, heeft een moestuin en probeert op kantoor zoveel mogelijk gerecyclede...
    Lees meer...  
  • images/eddy_vandeberg_portret_300x250.jpg

    Eddy van den Berg
    webdeveloper & bestuurslid afd. site-technologie

    Eddy helpt Danny al jaren met het bouwen van websites. Natuurlijk werd hij graag lid van het team toen Danny hem vroeg. Eddy is al jaren van mening dat de voeding...
    Lees meer...  
  • images/tito_300x250.png

    Tito Marchena
    puppet maker

    Tito, vader van 2 dochters, heeft zn opleiding genoten als kok aan Alkwaard College maar verdient de kost als mobiele barbier en druk bezig zijn 2e bedrijf op te...
    Lees meer...  
  • images/yilmaz_portret_300x250.jpg

    Yilmaz Ayranci
    bio-burgemeester overijssel & manager advertising technology

    Yilmaz, ex-collega van Danny, in het dagelijks leven werkzaam als Client Services Manager bij Adfab Digital.   Via zijn zus Hicran kwam hij in aanraking met...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso