Earth Mama, Angel Baby Organics

Earth Mama, Angel Baby Organics

Adres: Sluisweg 196
Postcode: 5237 MZ
Plaats: 's-Hertogenbosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0736445844

Beschrijving

Gifts from the Earth, for your gift from Heaven

In de Verenigde Staten is het een gigantische hit: Earth Mama, Angel Baby. Want of je nu zwanger bent of een trotse kersverse moeder, deze biologische verzorgingsproducten zijn met recht een geschenk uit de hemel. Earth Mama Angel Baby biedt een reeks fijne biologische (kruiden) producten om moeders en baby’s te ondersteunen tijdens de zwangerschap, borstvoeding, algemene verzorging en het herstel. Deze uitsluitend uit natuurlijke producten vervaardigde lijn is gemaakt van de allerbeste pure, veilige ingrediënten zoals zorgvuldig geselecteerde biologische kruiden en oliën. Bovendien zijn niet alleen de producten milieuvriendelijk, maar ook de verpakking is volledig recyclebaar.

Earth Mama Angel Baby's zwangerschap, herstel, borstvoeding en baby producten zijn geboren uit ons oprechte geloof in het natuurlijke en wonderlijke proces van de geboorte van baby's. Ondersteuning van dit pure proces vraagt natuurlijk om geschenken van moeder aarde die nuttig en veilig zijn voor aanstaande mama's en baby’s. We zien zwangerschap niet als een ziekte, slechts een wonderlijk proces dat vele prachtige en soms moeilijke fasen kent.

We gebruiken de hoogste kwaliteit, gecertificeerde organische of biologisch geteelde kruiden en oliën voor onze thee, bad kruiden, zachte handgemaakte zepen, balsems, lotions en massage oliën. Onze producten zijn 100% vrij van giftige stoffen, niet getest op dieren, glutenvrij, veganistisch en vrij van alle kunstmatige conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen.

De mama's (en papa's) bij Earth Mama Angel Baby bestaan uit een diverse groep van verpleegkundigen, kruidendokters, verloskundigen, kraamverzorgsters, vrouwen, moeders en grootmoeders.

De mama die het gezicht is van Earth Mama Angel Baby in de Benelux is Stephanie le Blanc. "Uit eigen ervaring als moeder, ondervond ik zelf het gemis van kwalitatieve, natuurlijke verzorgingsproducten voor mama’s en baby’s. Dus ging ik op zoek naar een complete verzorgingslijn die de soms zware periodes van de zwangerschap en de daaropvolgende periode op veel gebieden kan ondersteunen. Daarnaast zocht ik verzorgingsproducten voor baby’s die naast een lekkere geur ook vrij zijn van kunstmatige geur en kleurstoffen. Steeds meer baby’s krijgen last van eczeem, de hypoallergene Angel Baby lotion heeft inmiddels bewezen hiervoor de perfecte oplossing te bieden. Daarom kiezen niet alleen heel veel mama’s, maar ook steeds meer ziekenhuizen en geboorteklinieken in de Verenigde Staten én in Nederland voor Earth Mama Angel Baby!"

Niet voor niets dat in 2011 de producten van Earth Mama Angel Baby genomineerd zijn voor de beste introductie in de categorie gezondheid bij de jaarlijkse Nederlandse Drogisterij Awards. In 2012 werd deze Drogisterij Award gewonnen door Earth Mama Angel Baby!!

Earth Mama Angel Baby: goed voor jou, goed voor je baby en goed voor de natuur. Wat wil je nog meer.

 • Streekproducten:
 • Nee

Earth Mama, Angel Baby Organics 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

 • images/teun_portret_zww_300x250.jpg

  Teun Brink
  global franchise scout

  Teun Brink, in het dagelijks leven steward bij KLM en gaat voor stichting biobetty op zoek naar buitenlandse franchise -nemers, -partners... Teun eet/drinkt biologisch...
  Lees meer...  
 • images/danny_300x250_zww.jpg

  Danny M. van der Cingel
  voorzitter

  Danny, 52 jaar, vader cebastiaan (14) sinds 2001 internetondernemer, in 2011 begonnen met biologisch eten/drinken. Tijdens de zomervakantie 2014 besloot...
  Lees meer...  
 • images/eefje_300x250_zww.jpg

  Eefje Cornelien
  "acting" director/hoofdredacteur

  Eefje, 35 jaar, de "echte" betty, een van de 2 acting directors en in het dagelijks leven werkzaam als salesmanager bij Natucos.   Heeft Voeding & Dietetiek gestudeerd...
  Lees meer...  
 • images/edwin_300x250_zww.jpg

  Edwin de Groot
  penningmeester

  Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
  Lees meer...
Hosting is powered by Cyso