Moeder's Spirituele Cosmetica

Moeder's Spirituele Cosmetica

Adres: Edvard Munchweg 27
Postcode: 1328 MA
Plaats: Almere
Provincie: Flevoland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0365348610
Mobiel: 0620110511

Beschrijving

De Moeder's Spirituele Cosmetica
De Moeder's Spirituele Cosmetica producten zijn met de ziel en voor ons innerlijk en uiterlijk gemaakt.

De gespecialiseerde kennis die nodig is om de formules voor spirituele producten te kunnen maken, is een spirituele kennis die heel weinig personen op de wereld bezitten. Het vergt een training van tientallen jaren. Dit maakt dat u nu een uniek product in handen heeft: een 'bewust product, een product dat ´weet´ waar het voor bedoeld is en wat het moet doen. Een 'bewust product' is een product waarbij je de innerlijke werking bewust kunt voelen en volgen.

Dit bewust-zijn, is een fijnstoffelijke informatie die in het product aanwezig is. Voor de duidelijkheid: grofstoffelijke energie heeft betrekking op materie en tastbare stoffen, terwijl fijnstoffelijke energieën niet tastbaar maar wel voelbaar zijn. Gedachten en gevoelens zijn de beste voorbeelden van fijnstoffelijke energieën.

Dit alles maakt dat de cosmetische producten holistisch zijn. Je kunt daarom elk product op elk deel van je lichaam gebruiken (met uitzondering van je ogen). Je hoeft dus niet speciaal gezichts- en lichaamslotions te kopen, want je kunt de lichaamslotion ook op je gezicht gebruiken.

Ingrediënten

De Moeder's Spirituele Cosmetica bevat geen synthetische stoffen en geen ingrediënten uit aardolie producten. Deze stoffen zijn te grof voor onze huid omdat de moleculen anders van vorm en maat zijn dan onze poriën. Vaak blijven deze stoffen op de huid achter en sluit de huid zich af.

De Moeder's Spirituele Cosmetica is gemaakt met louter natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals Aloë Vera, kokosnoot, jojoba olie, honing, avocado boter, bijenwas etc. Ook de noodzakelijke conserveringsmiddelen zijn natuurlijk.
Alle producten zijn minimaal 72% biologisch. De meeste ingrediënten zijn 100% biologisch.

De flexibiliteit van natuurlijke stoffen is heel veel groter en doordat zij veel dichter bij de mens staan passen de moleculen moeiteloos in de poriën van onze huid. Onze cosmetica wordt daarom snel door de huid herkend en opgenomen. Het is de juiste voeding voor onze huid. Een goede voeding is de remedie tegen het ouder worden van de huid en rimpels die vaak het resultaat zijn van een ondervoede huid. U zult merken hoe snel uw huid opknapt en weer vrij kan functioneren.

De ingrediënten komen uit Midden en Zuid-Amerika. Mayra Del Pilar Carcamo Berty*, de "uitvinder" van de Spirituele Cosmetica, kent alle projecten waar de ingrediënten vandaan komen. Zij heeft bijvoorbeeld voor de Aloë Vera gezocht naar de beste planten (dat is waar de planten op hun best zijn vanwege grondsamenstelling, klimaat, omgeving etc.) en die gevonden in Costa Rica. Alles wordt biologisch verbouwd, waardoor de prijs die voor de ingrediënten betaald wordt een eerlijke prijs is.
Nadat de ingrediënten zijn gekozen, worden ze volgens de formules en procedures van Mayra in een bedrijf in Zuid-Amerika tot producten verwerkt. Dit bedrijf is met hulp van haar opgezet.
Vervolgens gaan de producten naar Mayra's bedrijf New Energy Essences in Nederland, waar nog ingrediënten aan de producten toegevoegd worden.
Uiteindelijk komen de producten in grootverpakking naar Almere om verpakt te worden als De Moeder's Spirituele Cosmetica waarbij ook voel-gel oliën toegevoegd worden (waarvan alle ingrediënten uit India komen).

  • Streekproducten:
  • Nee

Moeder's Spirituele Cosmetica 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/biobetty_marit_300x250.jpg

    Marit Heinkens
    acting director, bio-burgemeester friesland

    Marit is begeleider/gastvrouw/kok bij Andere Oever lunch-eetcafe, in haar vrije tijd is ze acting director/bio-burgemeester Friesland en helpt zij speuren naar bio-bedrijven...
    Lees meer...  
  • images/danny_300x250_zww.jpg

    Danny M. van der Cingel
    voorzitter

    Danny, 52 jaar, vader cebastiaan (14) sinds 2001 internetondernemer, in 2011 begonnen met biologisch eten/drinken. Tijdens de zomervakantie 2014 besloot...
    Lees meer...  
  • images/eddy_vandeberg_portret_300x250.jpg

    Eddy van den Berg
    webdeveloper & bestuurslid afd. site-technologie

    Eddy helpt Danny al jaren met het bouwen van websites. Natuurlijk werd hij graag lid van het team toen Danny hem vroeg. Eddy is al jaren van mening dat de voeding...
    Lees meer...  
  • images/edwin_300x250_zww.jpg

    Edwin de Groot
    penningmeester

    Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso