Your Health Coach

Your Health Coach

Adres: Overtoom 557
Postcode: 1054 LK
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0619222174

Beschrijving

Your Health Coach is in 2007 opgericht door Tessa van der Steen. Zij was de eerste therapeut in Nederland die zich Health Coach noemde. Tessa vond de titel Health Coach het meest passen bij haar werkzaamheden. In de loop der tijd heeft Tessa haar team uitgebreid naar vier health coaches en een back office.

De coaches van Your Health Coach zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar een optimaal gezonde levensstijl. Tessa: “Omdat ieder mens uniek is, maken wij voedingsschema’s op maat. Elk met exact de juiste hoeveelheid voedingsstoffen, afgestemd op de specifieke doelstelling van onze cliënten.”

Alle coaches hebben medische basiskennis en de opleiding orthomoleculaire geneeskunde afgerond. Orthos betekent ‘het beste’ en moleculair staat voor ‘voedingsstoffen’. Bij Your Health Coach zijn vier orthomoleculair therapeuten werkzaam: Tessa, Cil, Khadija en Marlous.

Your Health Coach coacht mensen naar een optimaal gezonde, goed vol te houden lifestyle. Het voedings- en bewegingspatroon wordt geanalyseerd, rekening houdend met de werk- en gezinssituatie wordt een persoonlijk plan opgesteld. Er wordt ook gekeken naar eventuele gezondheidsklachten.

Laboratorium onderzoek
Omdat Your Health Coach zich bezig houdt met preventieve geneeskunde, behoren bloedanalyse en ontlasting onderzoek ook tot de mogelijkheden. Tijdens ieder consult kan een Bloedanalyse worden gedaan. Hier worden verder geen kosten voor gerekend. De bloedsamples worden opgestuurd naar een laboratorium, een week later volgt de uitslag. De uitslag van een ontlasting onderzoek of voedselallergietest is meestal binnen twee weken bekend. De kosten van het uitvoeren van de test worden door het lab rechtstreeks aan de cliënt gefactureerd. Resultaten worden besproken tijdens een evaluatie consult.

Voor wie?
Your Health Coach is er voor iedereen, van jong tot oud. Voor kinderen die net beginnen met eten, of last hebben van voedselallergieën is een bezoek aan Your Health Coach goed voor een verhelderend gesprek. Ook voor de oudere generatie valt vaak nog veel gezondheidswinst te behalen. Onze oudste cliënt is 77 jaar oud, maar voelt zich velen jaren jonger. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in voedingsadvies bij gezondheidsklachten en voeding voor sporters.

Ons klantenbestand bestaat o.a. uit topsporters, golfers, marathonlopers, wielrenners, professioneel dansers, acteurs/actrices, zangers, presentatoren en presentatrices. Tessa is tevens de voedingscoach van het tv programma Obese.

Presentaties
Onze coaches geven regelmatig presentaties in het bedrijfsleven, op scholen en kinderdagverblijven. De missie van Your Health Coach is mensen bewust maken van het belang van gezonde voeding en het vergroten van de voedingskennis.

Kennis = macht!

Praktijk locaties
Wij zijn gevestigd binnen Sports & Health Club David Lloyd op de Overtoom 557 te Amsterdam en hebben ook een praktijkruimte binnen ProFysio op het Molenpad 15 te Amsterdam.

  • Streekproducten:
  • Nee

Your Health Coach 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/tito_300x250.png

    Tito Marchena
    puppet maker

    Tito, vader van 2 dochters, heeft zn opleiding genoten als kok aan Alkwaard College maar verdient de kost als mobiele barbier en druk bezig zijn 2e bedrijf op te...
    Lees meer...  
  • images/edwin_300x250_zww.jpg

    Edwin de Groot
    penningmeester

    Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
    Lees meer...  
  • images/marvin_portret_zww_300x250.jpg

    Marvin Vis
    betty's designer

    Marvin, vriend & designer van betty en verantwoordelijk voor al het design op biobetty.com Met biologisch wordt rekening gehouden met dieren en het milieu!...
    Lees meer...  
  • images/joachim_300x250.png

    Joachim van Doornum
    bio-burgemeester groningen, bio-boss io

    Joachim studeerd Rechtsgeleerdheid UvA, heeft eerst Taal en Communicatie gedaan is tekstschrijver en de Benjamin van de groep. Bio-boss NL io en zoekt naar biologische...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso