4NaturalKids

4NaturalKids

Adres: Herfsttuinlaan 20
Postcode: 3452 RD
Plaats: Vleuten
Provincie: Utrecht
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0642232236

Beschrijving

Hoe het begon

Als babymassage docente kom ik dagelijks in aanraking met baby’s en ouders.
Daarnaast ben ik een ervaringsdeskundige met 2 jonge kinderen.
Wat mij altijd opviel is dat bijna alle omslagdoeken en badcapes vierkant zijn en vaak ook nog eens erg klein.
De meeste baby’s passen daar tot ongeveer 3 maanden in maar daarna niet meer.
Op een gegeven moment dacht ik dat kan toch ook anders en zo ging ik samen met mijn moeder aan de slag. Wij wilden een badcape geschikt van 0 tot junior, super praktisch en duurzaam. Gemaakt met 100% biologisch katoen. Na lang denken, uitwerken en uittesten hebben we een Badcape weten te maken met een unieke vorm waardoor je jouw baby heel gemakkelijk kan afdrogen.

Met veel liefde en aandacht handgemaakt

Mijn oma was vroeger coupeuse en mijn moeder heeft van haar alle kneepjes van het vak geleerd.
Zo zonde om al die kennis verloren te laten gaan. Daarom ontwerpen, bedenken en produceren mijn moeder en ik alle producten. Mijn partner Ruud bedenkt en tekent de prints. Zo zijn we een klein familiebedrijfje! Ook zetten we af en toe andere dames van 65+ met veel kennis en ambacht in om onze producten te maken.

Waarom Biologisch katoen?

Een thema wat mij enorm aanspreekt is "Bewust leven". Nadenken over gebruik van materialen en grondstoffen. Producten gemaakt met oog voor mens en milieu. Op het gebied van babyproducten was en is er nog niet erg veel. Zo ontstond het idee om niet alleen een badcape maar een hele babylijn te ontwikkelen van biologisch katoen met hippe, leuke prints. Puur, eerlijk, veilig zonder gebruik van chemische middelen, zacht, origineel en handgemaakt.

Inmiddels is 4NaturalKids® ook te verkrijgen bij een aantal webshops. En hebben we al heel wat baby's blij gemaakt met de producten van 4NaturalKids.

Droom

Mijn droom is om 4NaturalKids te kunnen laten uitgroeien met meer unieke en hippe producten voor baby's en kinderen. Dat een mooie mix van toffe webshops en winkels onze producten verkoopt waarbij 4NaturalKids een exclusief product blijft met de beste kwaliteit aan stoffen. En dat we blijven denken aan het milieu en de mens.

Op deze website kan je de hele collectie van 4NaturalKids vinden.

Blog

Op mijn blog vertel ik meer over allerlei onderwerpen die te maken hebben met "Bewust leven met kinderen" Ik deel tips vanuit mijn ervaring als babymassage docente en mijn zoektocht naar een bewuster leven met kinderen. Daar waar de tijd in mijn drukke agenda als mama en onderneemster dat toe laat!

 • Streekproducten:
 • Nee

4NaturalKids 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

 • images/teun_portret_zww_300x250.jpg

  Teun Brink
  global franchise scout

  Teun Brink, in het dagelijks leven steward bij KLM en gaat voor stichting biobetty op zoek naar buitenlandse franchise -nemers, -partners... Teun eet/drinkt biologisch...
  Lees meer...  
 • images/danny_300x250_zww.jpg

  Danny M. van der Cingel
  voorzitter

  Danny, 52 jaar, vader cebastiaan (14) sinds 2001 internetondernemer, in 2011 begonnen met biologisch eten/drinken. Tijdens de zomervakantie 2014 besloot...
  Lees meer...  
 • images/eefje_300x250_zww.jpg

  Eefje Cornelien
  "acting" director/hoofdredacteur

  Eefje, 35 jaar, de "echte" betty, een van de 2 acting directors en in het dagelijks leven werkzaam als salesmanager bij Natucos.   Heeft Voeding & Dietetiek gestudeerd...
  Lees meer...  
 • images/edwin_300x250_zww.jpg

  Edwin de Groot
  penningmeester

  Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
  Lees meer...
Hosting is powered by Cyso