Kip, de

Kip, de

Adres: Papesteeg 11
Postcode: 6621 KW
Plaats: Dreumel
Provincie: Gelderland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0487561353

Beschrijving

Over ons
Wie zijn wij?
Wij zijn Faan Vink en Nicolette Vos en wij runnen een biologische boerderij in Dreumel. Dreumel ligt in het land van Maas en Waal, Gelderland. Onze boerderij is een biologisch akkerbouw- en pluimveebedrijf.
Op het bedrijf worden kippen gehouden op een zo dier- en milieuvriendelijke manier. Daarom is onze kip een verantwoord stukje vlees. We proberen zoveel mogelijk lokaal in te kopen en af te zetten.
De kip
De kip is van een speciaal ras, dat zonder antibiotica gezond gehouden kan worden. De kippen worden ongeveer elf weken oud en wegen dan zo'n 2.5 tot 3 kilo.
Huisverkoop
Onze biologische kip is niet alleen verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels en biologische slagerijen maar ook bij ons op de boerderij te koop.
Kippenvlees verkoop
Wij verkopen het biologische vlees van onze kippen op onze boerderij. Daarnaast vind u bij ons nog andere biologische producten van ons bedrijf of van collega biologische boeren.
Via deze site bestelt u ingevroren, vacuüm verpakte kip, heel of in 'onderdelen' los te bestellen, dus ook alleen poten, filets of drumsticks. daarnaast hebben ook kippenlevertjes en soepdelen (karkas met vlees)
Na de slacht is de kip direct verwerkt, vacuümverpakt en diepgevroren. Daardoor is de kip in de vriezer maanden houdbaar zonder smaakverlies. Het smaakt precies hetzelfde als vers, indien u het vlees langzaam een nachtje in de koelkast laat ontdooien.

  • Streekproducten:
  • Ja
  • Keurmerk:
  • Eko,
  • Skal,

Kip, de 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/joachim_300x250.png

    Joachim van Doornum
    bio-burgemeester groningen, bio-boss io

    Joachim studeerd Rechtsgeleerdheid UvA, heeft eerst Taal en Communicatie gedaan is tekstschrijver en de Benjamin van de groep. Bio-boss NL io en zoekt naar biologische...
    Lees meer...  
  • images/team/niels_zww_300x250.jpg

    Frits van Hout R.I.P.
    bio-burgemeester rotterdam

    Frits, niels of hoe we je ook moesten noemen Bedankt dat we je mochten leren kennen als kritisch buurman en later als collega  Dank ook voor je openhartigheid,...
    Lees meer...  
  • images/marieke_portret_300x250.jpg

    Marieke Malipaard
    bio-burgemeester zeeland

    Marieke is sinds 2011 zich aan het verdiepen in voeding en hoe de voedselindustrie zich gedraagt. Stukje bij beetje, na het zien van diverse (schrikbarende!) documentaires...
    Lees meer...  
  • images/rishi_300x250_zww.jpg

    Rishi Thakoerdat
    bio-burgemeester zuid-holland & advertising technology

    Rishi, vader van zoon Rohan, eindbaas bij Orangefruit en Supergeek, bioburgemeester zuid-holland en gaat samen de advertising technlogy doen met Yilmaz Je...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso