HeerHugoWijn

HeerHugoWijn

Adres: Burgemeester Bosmalaan 26
Postcode: 1906 XJ
Plaats: Limmen
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0647761327
Contact: Gerard Schoon

Beschrijving

1. HeerHugoWijn staat voor wijnen met karakter.

Wijn is meer dan vergist druivensap. Onze wijnen zijn heerlijk én anders. Althans die overtuiging hebben we zelf. Het zijn wijnen met karakter. Geen niemendalletje of bulkwijnen, maar wijnen met een eigen gezicht. Veel meer dan vergist druivensap dus.


2. HeerHugoWijn staat voor (H)eerlijke wijnen.

Biologische wijnen met respect voor natuur en mens. Dat betekent o.a. fermentatie van druiven op de eigen natuurlijke wilde gisten. Geen gebruik van pesticiden. Natuurlijke bemesting van de wijngaarden. Geen toevoegingen van suiker of enzymen, vislijm of Arabische gom. Ons motto: minder is meer!!! Zo ontstaan wijnen waarbij het respect voor de natuur terug te vinden is in uw glas.


3. HeerHugoWijn biologische gecertificeerde wijnen.

Biologisch is niet altijd logisch. De wijnen, verkocht (en geproduceerd) door HeerHugoWijn, zijn biologisch (soms biodynamisch) gecertificeerd. Dat klinkt logisch, maar is het niet. Wijngaardeniers claimen wel dat ze (zo goed als) biologisch werken, maar grijpen toch stiekem naar de pesticiden. Controle door Biokontroll, Hongarije – Skal Nederland geeft de garantie dat de strenge regels worden nageleefd. Logisch toch?

 

4. HeerHugoWijn staat voor gezonde prijzen.

Biologische wijnen voor een redelijke prijs. Daar wij onze wijnen zelf maken, of rechtstreeks van de wijnmakers inkopen, hebben onze wijnen een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. De prijs is daardoor (meer dan) eerlijk te noemen.


5. HeerHugoWijn staat voor een gezond aanbod van wijnen.

Er is meer dan onze wijnen. Onze eigengemaakte wijnen zijn natuurlijk onze trots! Naast onze wijnen is er gestart met een selectie, gemaakt van biologische wijnen uit Hongarije. Dit aanbod zal in de toekomst aangevuld worden met biologische wijnen uit andere Europese landen. Geselecteerd op kwaliteit en smaak met steeds dezelfde insteek: (h)eerlijke wijnen met respect voor natuur en mens. voor de natuur.

6. HeerHugoWijn staat voor een persoonlijk benadering.

Wijn drinken is een beleving. Een beleving die ik graag met u wil delen. Door niet slechts alleen wijnen aan u te verkopen, maar u ook de mogelijkheid te bieden de wijnen te proeven en te leren begrijpen. Neemt u vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Streekproducten:
  • Nee
  • Keurmerk:
  • Skal,

HeerHugoWijn 3.5 5 1

Gemiddelde van 1 Beoordelingen

Jouw beoordeling

1 Recensies  |  Schrijf recensie

advertentie
Add review
  • Verrassende biologische wijn

    Posted by HeerHugoWijn on 26 Jun 2019 23:42:52

    Een verrassend biologische wijn gemaakt door een wijnmaker met oprechte passie. Dit proef je terug in de wijn.
    Rate this review:

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/eddy_vandeberg_portret_300x250.jpg

    Eddy van den Berg
    webdeveloper & bestuurslid afd. site-technologie

    Eddy helpt Danny al jaren met het bouwen van websites. Natuurlijk werd hij graag lid van het team toen Danny hem vroeg. Eddy is al jaren van mening dat de voeding...
    Lees meer...  
  • images/biobetty_marit_300x250.jpg

    Marit Heinkens
    acting director, bio-burgemeester friesland

    Marit is begeleider/gastvrouw/kok bij Andere Oever lunch-eetcafe, in haar vrije tijd is ze acting director/bio-burgemeester Friesland en helpt zij speuren naar bio-bedrijven...
    Lees meer...  
  • images/marvin_portret_zww_300x250.jpg

    Marvin Vis
    betty's designer

    Marvin, vriend & designer van betty en verantwoordelijk voor al het design op biobetty.com Met biologisch wordt rekening gehouden met dieren en het milieu!...
    Lees meer...  
  • images/teike_300x250.jpg

    Teike van Baden
    audioarchitect

    Teike 29 jaar, in het dagelijks leven producer van oa hiphop, gaat expirimenteren met audio op biobetty om biologische informatie (nog)leuker, makkelijker, informatiever...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso