Blijburg aan Zee

Blijburg aan Zee

Adres: Pampuslaan 501
Postcode: 1087 HP
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0204160330

Beschrijving

BLIJBURG - HERE TO STAY!

Blijburg 4.0 is alle dagen van de week geopend

Op 7 oktober 2015 is het nieuwe Blijburg stadstrand van Amsterdam opengegaan.
Het nieuwe Blijburg kijkt uit over een prachtig landtong met heeft een meesterlijk uitzicht over het water en het Ijsselmeer. Op Blijburg kun je zeven dagen in de week terecht.

Het restaurant van Blijburg is het gehele jaar door geopend. Blijburg heeft een heerlijke openhaard en het is een gezellige plek om zowel in de zomer als in winter te vertoeven en af te spreken.
Blijburg een uitstekende wifi verbinding. Blijburg staat bekend als ‘culturele strandidylle’. Een plek waar Amsterdammers uit buurt en uit de stad samenkomen en elkaar ontmoeten. Het is een plek die vrij is. Waar je naar hartenlust kunt buitenspelen, zwemmen, eten en drinken. Waar je kunt genieten van live muziek, het gesproken woord en verrast wordt door diverse kunst- en cultuurprojecten.

Het restaurant
In ons restaurant kun je op alle dagdelen goed terecht voor een fijn verzorgd diner. Blijburg heeft een ruime lunch en avondkaart met veel vegetarische gerechten. In onze keuken wordt met liefde, creatief gekookt.
Onze keuken staat onder leiding van chef-kok Else de Bruin. Ze werkt zo veel mogelijk met producten uit de buurt, scharrelvlees en duurzaam gevangen vis. Blijburg voert een biologische wijnkaart.

De Salon
In het restaurant bevindt zicht de Salon, een ‘huiskamer’ die afsluitbaar is en een podium heeft. Huiskamer concerten en jamsessies vinden hier plaats. Ook is deze ruimte te huur voor vergaderingen, etentjes en workshops.

De Kapel
De Kapel van Blijburg is gelegen aan de linkerkant van de landtong op vijftig meter van het grote paviljoen. Het is een vrijstaand gebouw met een eigen opgang, terras en uitzicht. De Kapel kijkt uit over het Vuurtoren eiland, de Oranje sluis en Durgerdam. Het is een uitstekende locatie voor huwelijken, zakelijke feesten, trainingen en seminars. Deze ruimte wordt ook gebruikt als publieke ruimte voor yogalessen, salsaworkshops en theatervoorstellingen.

Blijburg aan het strand
De begane grond van het paviljoen is ingericht voor strandbezoekers en badgasten. Hier bevindt zich het buffetrestaurant. Op de begane grond vind je ook de strandwinkel en de bazaar, die plaats biedt aan diverse ondernemers. Er is een groot strand dat is ingericht voor waterrecreatie, compleet met ballenlijn!

  • Streekproducten:
  • Ja

Blijburg aan Zee 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/joachim_300x250.png

    Joachim van Doornum
    bio-burgemeester groningen, bio-boss io

    Joachim studeerd Rechtsgeleerdheid UvA, heeft eerst Taal en Communicatie gedaan is tekstschrijver en de Benjamin van de groep. Bio-boss NL io en zoekt naar biologische...
    Lees meer...  
  • images/eefje_300x250_zww.jpg

    Eefje Cornelien
    "acting" director/hoofdredacteur

    Eefje, 35 jaar, de "echte" betty, een van de 2 acting directors en in het dagelijks leven werkzaam als salesmanager bij Natucos.   Heeft Voeding & Dietetiek gestudeerd...
    Lees meer...  
  • images/marvin_portret_zww_300x250.jpg

    Marvin Vis
    betty's designer

    Marvin, vriend & designer van betty en verantwoordelijk voor al het design op biobetty.com Met biologisch wordt rekening gehouden met dieren en het milieu!...
    Lees meer...  
  • images/jellebakker_300x250.png

    Jelle Bakker, bio-burgemeester amsterdam (interim)

    Jelle, 32 jaar, levensgenieter/overlever, heeft audio-visuele techniek gestudeerd aan het Grafisch Lyceum A'dam, weet nog niet precies wat hij gaat doen bij biobetty.com,...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso