Natupuur

Natupuur

Adres: Noorderstraat 9
Postcode: 9635 TE
Plaats: Noordbroek
Provincie: Groningen
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 00 00000000

Beschrijving

Over Natupuur

Welkom op de website van Natupuur, de biologische webwinkel die rekening houdt met een groenere wereld. Steeds meer mensen kiezen bewust voor ecologisch om zo een bijdrage te leveren aan een groenere wereld. De producten die u vindt in onze webwinkel zijn voornamelijk gemaakt van natuurlijke producten of via eerlijke handel verkregen.

Al onze producten voldoen aan één van de volgende criteria:

Biologisch is dé manier om lekker en divers eten te produceren met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Behalve eten kan het ook om katoen gaan, of verzorgingsproducten. Het gaat altijd om leven: om producten afkomstig van planten of dieren.
Ecologisch is milieuvriendelijk, zo min mogelijk belastend of vervuilend voor het milieu. De ecologische landbouw werkt niet met chemische bestrijdingsmiddelen vanwege de moeilijk afbreekbare giftige stoffen. Ook niet met kunstmest, omdat de productie ervan veel energie vraagt.
Fair-Trade ook wel Eerlijke Handel genoemd, is erop gericht om producten op de markt te brengen, waarvoor een rechtvaardige prijs wordt betaald aan de producenten in de landen van herkomst.
Wat doet natupuur zelf voor een groenere wereld?
* Wij scheiden ons afval. En voor bezorgroute 1 kunt u bij bezorging de oude verpakkingen aan ons mee geven, dan scheiden wij het voor u.
* Wij hergebruiken verpakkingsmateriaal. En bij bezorging in route 1 en 2 maken wij ook gebruik van herbruikbare kratten.
* Voor promotie maken wij zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede materialen of recyclebare materialen.

  • Streekproducten:
  • Nee

Natupuur 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/biobetty_marit_300x250.jpg

    Marit Heinkens
    acting director, bio-burgemeester friesland

    Marit is begeleider/gastvrouw/kok bij Andere Oever lunch-eetcafe, in haar vrije tijd is ze acting director/bio-burgemeester Friesland en helpt zij speuren naar bio-bedrijven...
    Lees meer...  
  • images/cebastiaan_300x250_zww.jpg

    Cebastiaan van der Cingel
    tiener-tester

    Cebastiaan 16 jaar, 4e jaars vmbo-scholier op het van der meij college, eet/drinkt (zo veel mogelijk) biologisch sinds 4 jaar. Gaat waarschijnlijk voor betty bio-produkten...
    Lees meer...  
  • images/team/niels_zww_300x250.jpg

    Frits van Hout R.I.P.
    bio-burgemeester rotterdam

    Frits, niels of hoe we je ook moesten noemen Bedankt dat we je mochten leren kennen als kritisch buurman en later als collega  Dank ook voor je openhartigheid,...
    Lees meer...  
  • images/marvin_portret_zww_300x250.jpg

    Marvin Vis
    betty's designer

    Marvin, vriend & designer van betty en verantwoordelijk voor al het design op biobetty.com Met biologisch wordt rekening gehouden met dieren en het milieu!...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso