Biodyvino

Biodyvino

Adres: Schelselei 15
Postcode: 2630
Plaats: Aartselaar
Provincie: Vlaanderen
Land: Belgium
Routebeschrijving
Telefoon: 03 / 877 32 06
Contact: DAVID BARBÉ

Beschrijving

Biodyvino, specialist in biologische, biodynamische en fair trade wijn.

Biodyvino is een pionier op vlak van import en verkoop van wijnen geproduceerd met respect voor mens en milieu. De keuze voor dergelijke wijnen sluit aan bij onze onze missie, namelijk consumenten op een positieve manier in contact brengen met gezonde en milieuvriendelijke wijnen. Om dit doel te bereiken was de keuze voor uitsluitend biologische, biodynamische en Fairtrade wijnen een logische keuze.

biodyvino

Sinds onze start willen we een betrouwbare partner zijn voor wijnproducenten alsook voor onze klanten, zowel professionelen als particulieren. Daarbij is ons streven naar de betere kwaliteit steeds onze betrachting.

Biodyvino is geen nieuwkomer die inspeelt op een nieuwe hype maar kan zich beroepen op een jarenlange expertise in deze sector.
Al meer dan 20 jaar zijn we de referentie in België . Onze nieuwe naam “Biodyvino” is in 2013 ontstaan door de fusie van Biotiek en Vino Mundo.

Biotiek werd al in 1993 opgericht door de familie De Paepe en begon aanvankelijk als een hobby. De passie voor biologische en biodynamische wijnen van Antoon de Paepe (voormalig actief in het bankwezen) in combinatie met de actieve inzet van zoon Jörg De Paepe en echtgenote Liliane zorgden ervoor dat Biotiek de referentiespeler werd binnen deze sector.

Vino Mundo, ontstaan in 2005, werd opgericht door Vincent De Coninck en David Barbé, beiden in het bezit van het Advanced Certififcate van de prestigieuze Wine & Spirit Education Trust. Vino Mundo groeide dan ook snel tot een erkende en betrouwbare speler in het veld. Deze erkenning is vooral te danken aan hun expertise in de wijnsector, gecombineerd met professionele ervaring in verkoop en marketing en hun overtuiging van de meerwaarde van duurzame en milieuvriendelijke landbouw.

Voor Biodyvino is de keuze voor mens- en milieuvriendelijke wijnen een kwestie van overtuiging.
Wij willen bovendien ook het “verschil” maken door op een professionele manier te “excelleren” in onze sector.

Onze visie : Biodyvino wil betaalbare en mooie kwaliteitswijnen bieden voor een brede doelgroep in Belgie. Kwaliteit heeft echter een prijs ! Biologische wijnen aan 3 euro zal je daarom moeilijk vinden in de winkel. Toch zorgen wij voor een ruim aanbod van meer dan 200 kwaliteitswijnen aan betaalbare prijzen : bij 70% van ons gamma ligt de prijsklasse tussen 5€ en 15€. Ons aanbod varieert van wijnen voor dagelijks gebruik tot wijnen van topkwaliteit voor bijzondere gelegenheden.

Onze kernwaarden :

Passion : gedreven door passie
Respect : respect voor onze leveranciers , onze klanten, onze medewerkers, onze partners, onze planeet,...
Innovation : innovatie om steeds het verschil te kunnen maken
Professional : onze ambitie is om de beste te zijn in ons vak
People : mensen maken het verschil
Planet : we bouwen aan een betere wereld
Pleasure : genieten en plezier beleven is belangrijk

  • Streekproducten:
  • Nee

Biodyvino 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/teun_portret_zww_300x250.jpg

    Teun Brink
    global franchise scout

    Teun Brink, in het dagelijks leven steward bij KLM en gaat voor stichting biobetty op zoek naar buitenlandse franchise -nemers, -partners... Teun eet/drinkt biologisch...
    Lees meer...  
  • images/eefje_300x250_zww.jpg

    Eefje Cornelien
    "acting" director/hoofdredacteur

    Eefje, 35 jaar, de "echte" betty, een van de 2 acting directors en in het dagelijks leven werkzaam als salesmanager bij Natucos.   Heeft Voeding & Dietetiek gestudeerd...
    Lees meer...  
  • images/danny_300x250_zww.jpg

    Danny M. van der Cingel
    voorzitter

    Danny, 52 jaar, vader cebastiaan (14) sinds 2001 internetondernemer, in 2011 begonnen met biologisch eten/drinken. Tijdens de zomervakantie 2014 besloot...
    Lees meer...  
  • images/maarten_boer_portret_300x250.jpg

    Maarten Boer
    secretaris & webdeveloper

    Ik kom uit een biologisch nest en biologisch eten is me letterlijk met de paplepel ingegoten. De keuze voor biologische producten is door mijn voorkennis voor...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso