Canna be wine

Canna be wine

Adres: Berenkoog 51 D
Postcode: 1822 BN
Plaats: Alkmaar
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 06-47 999 398
Contact: Dick Bont

Beschrijving

We zijn blij om u de eerste Spaanse wijn te introduceren die is gearomatiseerd met CBD-rijk hennepextract. Deze ervaring gaat over het proeven van de versmelting van twee verschillende werelden die nu hand in hand gaan.

“WHEN TWO GREAT PLEASURES ARE MIXED”

Het is duidelijk om te zien dat, slokje bij slokje, je het beste uit een goede wijn haalt terwijl je geniet van de uitbundigheid van de CBD.

Sensatie in de neus.
Breed scala aan spectaculaire aroma’s met rode en zwarte vruchten achtergrond. Opmerkelijke herinneringen aan mediterrane kruiden en bloemige accenten.

Sensatie in de mond.
Zoet en verleidelijk in de mond, met een diepe en brede structuur die het buitengewoon boeiend en moeilijk te vergeten maakt.

Uiterlijk.

Medium-deep red intense cherry colour.
CBD
Hennep

Cannabis of marihuana is niet dezelfde plant als cannabis sativa L., hoewel beide geschiedenis en genetica delen. Hoewel ze erg op elkaar lijken, zijn er ook belangrijke verschillen waarmee rekening moet worden gehouden.

Hennep en cannabis sativa L zijn oude planten. Bewijzen van hun bestaan ​​zijn gevonden sinds 12000 voor Christus, volgens wetenschappelijke schattingen. Het is gecultiveerd sinds de mens landbouw begon en werd gebruikt in alle leeftijden, culturen, naties en beschavingen; tot nu.

De verovering van cannabis, op mondiaal niveau, begint op het Aziatische continent. Het is nog steeds niet duidelijk de exacte plaats waar de plant verscheen. Het kan China, India of een ander land in Zuidoost-Azië zijn geweest. De overgang naar andere demografische plaatsen in de wereld wordt toegeschreven aan de mens. Handelaren, reizigers, slaven, enz., Betrokken bij de handelsroutes tussen Europa, Azië en de rest van de wereld, importeerden en exporteerden cannabis en hennepzaden, al gedifferentieerd tussen psychoactief en vezelig.

Hennep werd duizenden jaren gebruikt om papyri, weefsels of touwen te produceren; onder vele andere afgeleiden en gebruiken.

De mens heeft genoten in de loop van de geschiedenis van het bedrijf van de cannabis, gebruikmakend van zijn verschillende gebruik, medicinale en recreatieve. Het is belangrijk om de religieuze toepassing van de cannabisplant te benadrukken, die aanzienlijk aanwezig is in landen als Jamaica, India, Nepal, enz.

 • Streekproducten:
 • Nee

Canna be wine 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

 • images/teun_portret_zww_300x250.jpg

  Teun Brink
  global franchise scout

  Teun Brink, in het dagelijks leven steward bij KLM en gaat voor stichting biobetty op zoek naar buitenlandse franchise -nemers, -partners... Teun eet/drinkt biologisch...
  Lees meer...  
 • images/danny_300x250_zww.jpg

  Danny M. van der Cingel
  voorzitter

  Danny, 52 jaar, vader cebastiaan (14) sinds 2001 internetondernemer, in 2011 begonnen met biologisch eten/drinken. Tijdens de zomervakantie 2014 besloot...
  Lees meer...  
 • images/eefje_300x250_zww.jpg

  Eefje Cornelien
  "acting" director/hoofdredacteur

  Eefje, 35 jaar, de "echte" betty, een van de 2 acting directors en in het dagelijks leven werkzaam als salesmanager bij Natucos.   Heeft Voeding & Dietetiek gestudeerd...
  Lees meer...  
 • images/edwin_300x250_zww.jpg

  Edwin de Groot
  penningmeester

  Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
  Lees meer...
Hosting is powered by Cyso