Blooming Hotel

Blooming Hotel

Adres: Duinweg 5
Postcode: 1861 GL
Plaats: Bergen NH
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: +31 (0)72 582 0520

Beschrijving

blooming met een kleine letter b
blooming hotel maakt onderdeel uit van de blooming groep. De blooming groep bestaat naast het hotel uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd in Bergen, en blooming beach in Bergen aan

Zee. blooming schrijven we altijd met een kleine b, omdat wij het als een werkwoord zien. En heel officieel hoort er geen puntje op de i, die zetten wij er graag samen met onze gasten op.

 

bijdragen aan goede doelen
De blooming bedrijvengroep kent een bijzondere aandeelhouder: de blooming Stichting. De aandeelhouder heeft in haar statuten opgenomen dat een deel van de bedrijfswinsten via de blooming Stichting terug worden gegeven aan onze omgeving en de regio. Het bestuur van de stichting bepaalt aan welke maatschappelijke projecten en onderwijsprojecten het geld wordt besteed. Zo dragen we bij aan een eerlijke, duurzame en maatschappelijk verantwoorde samenleving. blooming werkt onder meer samen met Scorlewald, een antroposofische zorginstelling waar mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt wonen en werken.

De Hoftuin van blooming landgoed Het Hof is een andere buitenlocatie van Scorlewald. Medewerkers van Scorlewald verbouwen groenten, fruit en bloemen in de Hoftuin. Die producten

worden vervolgens gebruikt en verwerkt in gerechten van blooming hotel, blooming beach en Het Hof.

Om de aandeelhouder haar bijzondere taken te laten vervullen dienen de blooming bedrijven winstgevend te zijn. Maar in dat commerciële doel zit ook een ander doel besloten: blooming wil een sociaal-maatschappelijke bijdrage leveren en werken aan een duurzame toekomst, op vrijwel alle manieren. Dus bijvoorbeeld de inkoop, energievoorziening, afvalbeheer, personeelsbeleid en keuze van leveranciers gebeurt vanuit die filosofie.

blooming is met andere woorden zelf ook constant aan het groeien en bloeien. We are blooming.

over blooming 5
onze voorwaarden
Het kan zijn dat je onverhoopt je reservering dient te annuleren. Hier kunnen annuleringskosten aan verbonden zijn. Op alle reserveringen, gedane offertes en aangegane verplichtingen, zowel mondeling als schriftelijk, zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing zoals gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te 's-Gravenhage. Klik hier voor de 'Uniforme voorwaarden Horeca'.

Annuleringen worden uitsluitend schriftelijk geaccepteerd. Bij geen ontvangst van een schriftelijke annulering, blijft de reservering zoals

oorspronkelijk gemaakt. Voor annuleringen omtrent groeps- en zaalreserveringen hanteren wij de voorwaarden zoals in de bevestiging vermeld.

blooming besteedt de grootst mogelijke zorg aan het onderhoud van deze website. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie niet (meer) juist is. Aan de teksten en foto's van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. blooming draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar deze site (www.weareblooming.com) verwijst.

over blooming 3
blooming informatie
factsheet
We hebben alle feiten en faciliteiten van blooming hotel op een rij gezet. Klik hier voor de factsheet van blooming hotel (pdf).

lof en beklag
Een tevreden gast in bij blooming het grootste compliment dat wij kunnen ontvangen. Maar ondanks onze zorgen kan het voorkomen dat je ergens ontevreden over bent. Mocht je na vertrek een klacht kenbaar willen maken, mail dan naar de directie van blooming hotel via welcome@weareblooming.com. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

huisdieren Op onze hotelkamers en in het restaurant zijn huisdieren niet toegestaan.

vergeten voorwerpen
Het kan gebeuren dat je per ongeluk iets hebt laten liggen bij blooming. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om vergeten eigendommen zo snel mogelijk bij je terug te krijgen. Om dit goed te organiseren, verzoeken wij je een e-mail te sturen naar welcome@weareblooming.com met een volledige beschrijving.

Naar aanleiding van deze mail laten we je weten of de eigendommen gevonden zijn. Mocht dit het geval zijn dan zijn er twee manieren om je eigendommen terug te krijgen:

1. Je kunt de eigendommen afhalen bij blooming.

2. Je laat de eigendommen per post verzenden. Hiertoe dien je zelf opdracht te geven aan de online verzendservice van PostNL (http://onlineverzendservice.postnl.nl). Op deze website wordt exact uitgelegd hoe een en ander in zijn werk gaat. Bij het verzenden van de goederen accepteert blooming geen enkele aansprakelijkheid.

Alle gevonden voorwerpen worden drie maanden bewaard. Na het verlopen van deze termijn geven we de gevonden voorwerpen aan een kringloopwinkel.

 • Streekproducten:
 • Ja

Blooming Hotel 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

 • images/team/niels_zww_300x250.jpg

  Frits van Hout R.I.P.
  bio-burgemeester rotterdam

  Frits, niels of hoe we je ook moesten noemen Bedankt dat we je mochten leren kennen als kritisch buurman en later als collega  Dank ook voor je openhartigheid,...
  Lees meer...  
 • images/edwin_300x250_zww.jpg

  Edwin de Groot
  penningmeester

  Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
  Lees meer...  
 • images/eddy_vandeberg_portret_300x250.jpg

  Eddy van den Berg
  webdeveloper & bestuurslid afd. site-technologie

  Eddy helpt Danny al jaren met het bouwen van websites. Natuurlijk werd hij graag lid van het team toen Danny hem vroeg. Eddy is al jaren van mening dat de voeding...
  Lees meer...  
 • images/jellebakker_300x250.png

  Jelle Bakker, bio-burgemeester amsterdam (interim)

  Jelle, 32 jaar, levensgenieter/overlever, heeft audio-visuele techniek gestudeerd aan het Grafisch Lyceum A'dam, weet nog niet precies wat hij gaat doen bij biobetty.com,...
  Lees meer...
Hosting is powered by Cyso