Organic Happiness

Organic Happiness

Adres: Slagveldstraat 4
Postcode: 4416 CC
Plaats: Kruiningen
Provincie: Zeeland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0000000000

Beschrijving

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Organic Happiness, Welkom!
blog, hotspot, organic, healthy food, smoothies, snacks, recept, ontbijt, gezonde recepten, lekkere recepten, foodblog, gezondheid, bakken, healthy lifestyle
Hoi! Ik ben Michelle, 26 jaar en ik vind het heel tof dat je een kijkje neemt op Organic Happiness. Samen met mijn vriend Jens en hond Leyla wonen we in een klein dorp midden in het mooie Zeeland. Natuurlijk wil je ook weten wie het gezicht is achter Organic Happiness en daarom vertel ik je hier graag iets over mezelf.

Het ontbijt is mijn favoriete maaltijd van de dag en stiekem kan ik me daar 's avonds in bed al op verheugen. Zeker als ik weet dat ik pannenkoekjes ga eten, want dat is echt mijn favoriete ontbijt en dat eet ik het liefste elke dag. Als ik dan wakker word 's morgens dan drink ik, nog voor mijn ontbijt, een glas citroenwater en bij het ontbijt neem ik een zelfgemaakte havermelk latte macchiato, wat tegelijk ook mijn enige kop koffie is van de dag. De rest van de dag drink ik vooral water en ik probeer ook elke dag een smoothie te drinken, maar dat lukt me zeker niet altijd. Voor het slapengaan drink ik altijd een kop verse kamillethee.

Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen, zo geniet ik enorm van het ontdekken van nieuwe healthy hotspots. Ook op gezondheidsgebied hebben Jens en ik al wat dingen uitgeprobeerd, zo deden we een 3-daagse sapjeskuur. Maar die was echt niet lekker, dus zeker niet voor herhaling vatbaar, ook leefden we een maand lang vegetarisch. Dat beviel zo goed dat we nu eigenlijk helemaal geen vlees meer eten. Wat dat betreft delen Jens en ik zeker de passie voor gezonde voeding en gezond leven. Net als de passie voor persoonlijke ontwikkeling en het ondernemerschap trouwens. We zijn hier dan ook allebei veel mee bezig en vullen elkaar hierin aan.

Mijn weekenden besteed ik het liefste door leuke dingen met Leyla en Jens te doen. De zaterdag ga ik vaak lekker naar de markt om groenten en fruit te kopen en meestal kom ik dan ook met heel veel inspiratie thuis. Dan sta ik die zaterdagmiddag vaak ook in de keuken haha. De zondag ga ik het liefste met Leyla en Jens naar het strand, lekker zwemmen en spelen met z'n drietjes om daarna ergens lekker wat te eten.

Tot slot wil ik je mijn ultieme guilty pleasure natuurlijk niet onthouden. Ik ben echt dol op een frietje mayonaise haha. Het liefst slaap ik de hele nacht en kun je me nergens voor wakker maken, maar als het dan toch iets moet zijn, dan is het zeker wel een frietje mayo. Als ik 2 weken op vakantie ben geweest, kan ik me er ook echt al op verheugen dat als we thuiskomen, we frietjes eten.
blog, hotspot, organic, healthy food, smoothies, snacks, recept, ontbijt, gezonde recepten, lekkere recepten, foodblog, gezondheid, bakken, healthy lifestyle
Mijn passie voor gezonde voeding deel ik heel graag met je op Organic Happiness. Ik vind het ontzettend leuk om jou te kunnen inspireren en motiveren om gezond(er) te gaan eten en leven. Waarbij gezond voor mij staat voor zoveel mogelijk biologisch en natuurlijk. Op de homepage kun je hier nog meer over lezen. Zelf heb ik niet altijd zo gezond geleefd zoals ik nu doe en hoe ik die switch gemaakt heb, kun je hier lezen.

Ben je op zoek naar lekkere recepten? Voor gezonde ontbijtrecepten, recepten voor tussendoortjes en gebak of smoothierecepten kun je hier terecht. En als je op zoek bent naar iets specifieks, dan kun je dat ook in de zoekbalk op de homepage invullen en ook op die manier kun je veel vinden. En vind je het leuk om ook wat meer persoonlijke verhalen te lezen en niet alleen maar recepten, neem dan een kijkje op mijn blogpagina.

Ik hoop dat je kunt genieten van de site, de blogs en de recepten. Als je een recept van Organic Happiness maakt, dan vind ik het erg leuk als je dat laat weten op Social Media. Dat kan door Organic Happiness te taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en door de hashtag #organichappinessblog te gebruiken.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, laat het me dan gerust weten. Dat kun je doen door een mailtje te sturen naar info@organichappiness.nl of door een berichtje via Social Media te sturen.

  • Streekproducten:
  • Ja

Organic Happiness 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/eddy_vandeberg_portret_300x250.jpg

    Eddy van den Berg
    webdeveloper & bestuurslid afd. site-technologie

    Eddy helpt Danny al jaren met het bouwen van websites. Natuurlijk werd hij graag lid van het team toen Danny hem vroeg. Eddy is al jaren van mening dat de voeding...
    Lees meer...  
  • images/piet_300x250_zww.jpg

    Pieter Beermann
    bestuurslid betty's100

    Pieter, vader van 5 kinderen, leeftijd onbekend :-), vertegenwoordigd de afd. betty's100, een club van donateurs die jaarlijks min. euro 1.000,- bijdragen en...
    Lees meer...  
  • images/teike_300x250.jpg

    Teike van Baden
    audioarchitect

    Teike 29 jaar, in het dagelijks leven producer van oa hiphop, gaat expirimenteren met audio op biobetty om biologische informatie (nog)leuker, makkelijker, informatiever...
    Lees meer...  
  • images/rishi_300x250_zww.jpg

    Rishi Thakoerdat
    bio-burgemeester zuid-holland & advertising technology

    Rishi, vader van zoon Rohan, eindbaas bij Orangefruit en Supergeek, bioburgemeester zuid-holland en gaat samen de advertising technlogy doen met Yilmaz Je...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso