Onyx

Onyx

Adres: Witte de Withstraat 102
Postcode: 1057 ZG
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0000000000
Contact: Marjolein de Man

Beschrijving

 

ONYX is een alternatief tegenover de ”gangbare” sexshops. Het is een plek waar aandacht is voor seks als een mooi en belangrijk onderdeel van het leven zelf. Waar men andere of vernieuwende perspectieven op seks en seksualiteit kan vergaren.

Met deze winkel breken we taboe’s zachtjesaan. Door seks te erkennen en presenteren in al haar volledigheid zoals het is; iets compleet natuurlijks, moois, gezond en voedend. En zo divers!

Er is aandacht voor thema’s die in directe verbinden staan tot Seks en Seksualiteit zoals Liefde, Relaties, Energie, Meditatie, Gender, Bewuste aanraking, Menstruatie, Zwangerschap, Lichaamszorg, Lichaamswerk en meer.

Ik geloof dat wanneer het over onderwerpen over, en producten voor seksualiteit gaat, het belangrijk is om zelf de materialen in het echt te kunnen voelen en zien. En om informatie en persoonlijk advies te kunnen vragen aan echte mensen. Daarom is het belangrijk dat er een fysieke winkel is. En het is zo fijn open gesprekken te kunnen hebben en van elkaar te kunnen leren!

Oprichter van ONYX
Marjolein de Man (1985)

Van oorsprong afgestudeerd sociaal pedagogisch werker en docent beeldende kunst.

”De afgelopen jaren ben ik in verschillende thema’s rondom seksualiteit gedoken. En er zijn zo veel interessante dingen te leren! Over het lichaam, over genot, gezondheid, relaties..

Ik realiseerde me dat ik een fysieke plek mis waar ruimte is voor een zachte en natuurlijke benadering van deze onderwerpen. Een plek waar educatie en plezier samen komen. De afgelopen 4 jaar heb ik in Berlijn gewoond. Hier is mijn vuur voor dit project gaan branden. En ik besloot terug naar Nederland te keren om ONYX in Amsterdam te creëren.

Dus hier ga ik.. Ik spring in het diepe om dit nieuwe concept uit te werken. En ik verheug me er ontzettend op jullie in de winkel of bij een van de workshops te kunnen verwelkomen!”

 

  • Streekproducten:
  • Ja

Onyx 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/rishi_300x250_zww.jpg

    Rishi Thakoerdat
    bio-burgemeester zuid-holland & advertising technology

    Rishi, vader van zoon Rohan, eindbaas bij Orangefruit en Supergeek, bioburgemeester zuid-holland en gaat samen de advertising technlogy doen met Yilmaz Je...
    Lees meer...  
  • images/edwin_300x250_zww.jpg

    Edwin de Groot
    penningmeester

    Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
    Lees meer...  
  • images/teun_portret_zww_300x250.jpg

    Teun Brink
    global franchise scout

    Teun Brink, in het dagelijks leven steward bij KLM en gaat voor stichting biobetty op zoek naar buitenlandse franchise -nemers, -partners... Teun eet/drinkt biologisch...
    Lees meer...  
  • images/piet_300x250_zww.jpg

    Pieter Beermann
    bestuurslid betty's100

    Pieter, vader van 5 kinderen, leeftijd onbekend :-), vertegenwoordigd de afd. betty's100, een club van donateurs die jaarlijks min. euro 1.000,- bijdragen en...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso