Cook-ing

Cook-ing

Adres: Pottebakkersrijge 8
Postcode: 9718 AE
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 06-48 25 93 71

Beschrijving

Home > Over Cook-Ing
OVER COOK-ING

Koken en eten zijn mijn grote passies. ’s Morgens ben ik al bezig met wat ik ’s avonds zal gaan koken. Van elke maaltijd maak ik een feestje, ik experimenteer graag met verschillende ingrediënten en recepten en laat me inspireren door mijn reizen in Azië, Europa en Afrika.

Het concept van Cook-Ing past bij mij als persoon en hoe ik in het leven sta. Ik streef er naar zo puur en gezond mogelijk te leven; ik loop hard, doe aan yoga en meditatie en eet gezond, gevarieerd, biologisch en vegetarisch.

De behoefte aan gezond en verantwoord eten zie ik groeien in mijn directe omgeving. Maar ik zie ook hoe druk iedereen is met de combinatie en het in balans houden van de verhoudingen tussen werk, gezin, sport en sociaal leven. We willen alles en het liefst allemaal tegelijk. Ook willen we steeds bewuster om gaan met zowel onze eigen gezondheid als dier en milieu. ‘Weet wat je eet’ is een steeds meer gehoorde uitspraak. Maar niet iedereen heeft de kennis, de kunde en vooral ook de tijd om dit te combineren met een druk leven.

Ik heb er zelf jaren geleden voor gekozen om vegetarisch te gaan eten vanuit de overtuiging dat het beter is voor mijzelf, dieren en het milieu. Een keuze die ieder voor zich mag maken, ik wil een ander niet opleggen wat hij wel en niet mag eten! Voor Cook-Ing echter, heb ik ervoor gekozen om 100% vegetarisch te gaan koken, omdat ik anders niet volledig achter mijn product kan staan. Maar dit doe ik ook om mensen kennis te laten maken met de gevarieerde en gezonde vegetarische keuken.

Geloof mij en vooral ook mijn vleesetende omgeving: je zult het vlees waarschijnlijk niet eens missen…

MISSIE
Het is de missie van Cook-Ing om te laten zien dat biologisch en vegetarisch eten voor iedereen mogelijk is, dat het niet moeilijk te maken is of minder lekker is dan vlees en vis, maar dat het logisch is en volledig past binnen een gezonde lifestyle! Tevens neemt Cook-Ing hiermee graag de rol op zich om een duurzaam bewustzijn te creëren door mensen bewust te maken van wát ze eten en waar dat vandaan komt. Cook-Ing ontzorgt door het aanbieden van gezonde, biologische en vegetarische maaltijden die dagvers bereid worden en indien gewenst, bij de klant aan huis bezorgd worden.

VISIE
Cook-Ing onderneemt met aandacht voor mens en milieu. Zij gelooft er in dat wij gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de wereld om ons heen. Cook-Ing is er van overtuigd dat de behoefte aan een gezonde lifestyle in de toekomst blijft groeien waarbij aandacht is voor hoe wij met elkaar en de wereld om ons heen omgaan. Alleen deze benadering levert langetermijnwinst op voor zowel Cook-Ing als de maatschappij en het milieu.

Ons bestaansrecht verwerft Cook-Ing door de kwaliteit van het eten continue en op hoog level te houden, door de klant een beleving aan te bieden en door te luisteren naar onze klant zodat wij deze maximaal kunnen ontzorgen.

 • Streekproducten:
 • Ja

Cook-ing 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

 • images/biobetty_marit_300x250.jpg

  Marit Heinkens
  acting director, bio-burgemeester friesland

  Marit is begeleider/gastvrouw/kok bij Andere Oever lunch-eetcafe, in haar vrije tijd is ze acting director/bio-burgemeester Friesland en helpt zij speuren naar bio-bedrijven...
  Lees meer...  
 • images/marieke_portret_300x250.jpg

  Marieke Malipaard
  bio-burgemeester zeeland

  Marieke is sinds 2011 zich aan het verdiepen in voeding en hoe de voedselindustrie zich gedraagt. Stukje bij beetje, na het zien van diverse (schrikbarende!) documentaires...
  Lees meer...  
 • images/joachim_300x250.png

  Joachim van Doornum
  bio-burgemeester groningen, bio-boss io

  Joachim studeerd Rechtsgeleerdheid UvA, heeft eerst Taal en Communicatie gedaan is tekstschrijver en de Benjamin van de groep. Bio-boss NL io en zoekt naar biologische...
  Lees meer...  
 • images/edwin_300x250_zww.jpg

  Edwin de Groot
  penningmeester

  Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
  Lees meer...
Hosting is powered by Cyso