Levende Dorp, Stichting Het

Levende Dorp, Stichting Het

Adres: Nijverheidstraat 7
Postcode: 8152 AE
Plaats: Lemelerveld
Provincie: Overijssel
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 06 11113067

Beschrijving

Over ons
Het Levend Dorp en de het festival zijn geïnitieerd door een diverse club bevlogen mensen met uiteenlopende specialisaties. We hebben elkaar gevonden in een aanstekelijk enthousiasme voor creatieve samenwerking met elkaar en de natuur, met als doel een volledige hernieuwing van de synergie van de menselijke gemeenschap en de natuur.

Wij zijn de pioniers van de nieuwe toekomst, de creatievelingen die geen brandstof willen en kunnen zijn voor de economische motor. Wij zijn mensen met visie, passie en heldere intenties.

Wij zijn de ecobouwers, levendbouwers, permaculturisten, moestuinierders, oerboeren, top techneuten, uitvinders, opvoeders, ontwikkelaars, kunstenaars en kantelaars.

Wij zijn de mensen die in staat zijn gezond en blij door te leven, zelfs als energiemaatschappijen geen stroom meer leveren of supermarkten niet bevoorraad worden. Wij geloven in onszelf en elkaar.

Wij zijn de mensen die investeren in elkaar, de aarde en een groot aandeel hebben in geluk. De groep die Het Levende Dorp mogelijk maakt is continu groeiend en bestaat uit bevlogen en gepassioneerde vrijwilligers.

Wij zijn de hemelbestormers, die ‘ja’ zeggen. Dit zijn de ja’s die nodig zijn om stappen te zetten en onze visie verder uit te dragen. Zo laten we zien dat het creëren van een nieuwe werkelijkheid heel concreet en haalbaar is.

 • Streekproducten:
 • Nee

Levende Dorp, Stichting Het 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

 • images/marieke_portret_300x250.jpg

  Marieke Malipaard
  bio-burgemeester zeeland

  Marieke is sinds 2011 zich aan het verdiepen in voeding en hoe de voedselindustrie zich gedraagt. Stukje bij beetje, na het zien van diverse (schrikbarende!) documentaires...
  Lees meer...  
 • images/maarten_boer_portret_300x250.jpg

  Maarten Boer
  secretaris & webdeveloper

  Ik kom uit een biologisch nest en biologisch eten is me letterlijk met de paplepel ingegoten. De keuze voor biologische producten is door mijn voorkennis voor...
  Lees meer...  
 • images/joachim_300x250.png

  Joachim van Doornum
  bio-burgemeester groningen, bio-boss io

  Joachim studeerd Rechtsgeleerdheid UvA, heeft eerst Taal en Communicatie gedaan is tekstschrijver en de Benjamin van de groep. Bio-boss NL io en zoekt naar biologische...
  Lees meer...  
 • images/edwin_300x250_zww.jpg

  Edwin de Groot
  penningmeester

  Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
  Lees meer...
Hosting is powered by Cyso