Arbouw Slagerij en Catering

Arbouw Slagerij en Catering

Adres: Schoolstraat 180
Postcode: 2252 CN
Plaats: Voorschoten
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 071-5613522
Contact: Coen Arbouw

Beschrijving

Slagerij  Arbouw is al meer dan dertig jaar een begrip in Voorschoten. En dat is  niet voor niets! Het scharrelvlees is van ongekende kwaliteit en de  slagerij heeft een geweldige naam opgebouwd met haar vele eigen  producten.

Een steeds  groter worden klantenkring herkent de honderd procent biologische  topproducten. De klanten komen dan ook van heinde en verre naar de  slagerij aan de Schoolstraat.
Reden voor Arbouw om binnenkort een eigen webwinkel te openen. Coen  Arbouw: Een webwinkel is voor mensen die ver weg wonen een uitkomst,  maar we hebben zeker ook gedacht aan degenen in de directe omgeving die  minder mobiel zijn.

Assortiment

Naast het  gangbare scharrelvlees worden er in de winkel vele delicatessen  verkocht, zoals Italiaanse en Spaanse hammen en worstjes en vlees van  het bekende Black Angus rund. Ook kan de klant terecht voor  verschillende soorten wijnen.

De slager  maakt dagelijks verse maaltijden, die uiteraard met biologische groenten  zijn bereid. Een bijkomend voordeel is dat deze aan huis kunnen worden  bezorgd.

Geschiedenis

Sinds 1979  runnen Aat en Dien Arbouw de slagerij aan de Schoolstraat. In 1992 zijn  zij overgestapt op de verkoop van scharrelvlees, mede door de  overtuigende smaak en kwaliteit hiervan.

Werkten er in  1979 nog slechts 3 personen in de slagerij, tegenwoordig zijn dat er   gemiddeld 10, waaronder sinds 2010 Coen Arbouw, de zoon van het  slagersechtpaar. Deze uitbreiding van personeel was ook wel nodig door  de hard groeiende klantenkring.

  • Streekproducten:
  • Ja

Arbouw Slagerij en Catering 4.5 5 0

Gemiddelde van 1 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

advertentie

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/eefje_300x250_zww.jpg

    Eefje Cornelien
    "acting" director/hoofdredacteur

    Eefje, 35 jaar, de "echte" betty, een van de 2 acting directors en in het dagelijks leven werkzaam als salesmanager bij Natucos.   Heeft Voeding & Dietetiek gestudeerd...
    Lees meer...  
  • images/teike_300x250.jpg

    Teike van Baden
    audioarchitect

    Teike 29 jaar, in het dagelijks leven producer van oa hiphop, gaat expirimenteren met audio op biobetty om biologische informatie (nog)leuker, makkelijker, informatiever...
    Lees meer...  
  • images/edwin_300x250_zww.jpg

    Edwin de Groot
    penningmeester

    Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
    Lees meer...  
  • images/cebastiaan_300x250_zww.jpg

    Cebastiaan van der Cingel
    tiener-tester

    Cebastiaan 16 jaar, 4e jaars vmbo-scholier op het van der meij college, eet/drinkt (zo veel mogelijk) biologisch sinds 4 jaar. Gaat waarschijnlijk voor betty bio-produkten...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso