Elzinga Rietdekkers

Elzinga Rietdekkers

Adres: Fogelsang 56
Postcode: 9271 GD
Plaats: De Westereen
Provincie: Friesland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0511 44 17 61
Mobiel: 06 207 469 48

Beschrijving

Het bedrijf Elzinga Rietdekkers bestaat al vanaf 1932 en beschikt hierdoor over een grote mate van kennis van het beroep rietdekker.

Het is een beroep om trots op te zijn. Het eindresultaat, een nieuw rieten dak op uw woning, is altijd indrukwekkend. Met een simpel natuurproduct, te vinden bij elke sloot, worden de meest prachtige, esthetische, milieuvriendelijke en tijdloze daken gemaakt. Het rieten dak bestaat meer dan 6000 jaar en heeft zijn bestaansrecht bewezen. In de geschiedenis was een rieten dak een product voor de armen, gebruikt puur uit noodzaak. Tegenwoordig is de kwaliteit hoogwaardig en wordt het gebruikt om de woningen een luxueus en landelijk aanzien te geven. Riet is een product waar veel voordelen aan zijn verbonden en is absoluut niet duurder dan een pannendak. Met de huidige brandveilige bouwtechnieken zijn de verzekeringspremies te vergelijken met de premies van een pannendak.

Wij heten wij u van harte welkom op onze site. De site is volledig ingericht om u kennis te laten maken met de vele facetten van het rietdekken. Verder is er nog technische informatie te vinden over relevante onderwerpen zoals kapconstructies, uileborden, en timmerwerkzaamheden.

Wij gebruiken GreenPower Nano voor bescherming en impregnering van alle soorten riet. Het is een goede langdurige behandeling tegen schimmel en beschermt tegen vochtopname, rotting en aangroei van algen en mos. Eigenschappen van Nano Coating:

Nano riet coating riet is op waterbasis en biologisch afbreekbaar;Nano riet coating is niet brandbaar of giftig;Nano riet coating bevat een 100% biologische antischimmelcomponent;Nano riet coating werkt mos- en algwerend;Nano riet coating beschermt tegen inrotten en verslijmen en (riet)schimmel;Nano riet coating heeft een sterk waterafstotend effect;Nano riet coating sluit het rieten dak niet af (is waterdamp open / doorlatend);Nano riet coating is kleurloos en bevat GEEN silliconen in tegenstelling tot andere producten;Nano riet coating verhindert opname van wateroplosbare schadelijke stoffen;Nano riet coating is UV-stabiel: uw rietendak behoud langer zijn kleur.

Wilt u ook lang kunnen genieten van uw rieten dak? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van nano coating op uw rieten dak.

 

  • Streekproducten:
  • Nee

Elzinga Rietdekkers 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

advertentie

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/marieke_portret_300x250.jpg

    Marieke Malipaard
    bio-burgemeester zeeland

    Marieke is sinds 2011 zich aan het verdiepen in voeding en hoe de voedselindustrie zich gedraagt. Stukje bij beetje, na het zien van diverse (schrikbarende!) documentaires...
    Lees meer...  
  • images/rishi_300x250_zww.jpg

    Rishi Thakoerdat
    bio-burgemeester zuid-holland & advertising technology

    Rishi, vader van zoon Rohan, eindbaas bij Orangefruit en Supergeek, bioburgemeester zuid-holland en gaat samen de advertising technlogy doen met Yilmaz Je...
    Lees meer...  
  • images/teun_portret_zww_300x250.jpg

    Teun Brink
    global franchise scout

    Teun Brink, in het dagelijks leven steward bij KLM en gaat voor stichting biobetty op zoek naar buitenlandse franchise -nemers, -partners... Teun eet/drinkt biologisch...
    Lees meer...  
  • images/yilmaz_portret_300x250.jpg

    Yilmaz Ayranci
    bio-burgemeester overijssel & manager advertising technology

    Yilmaz, ex-collega van Danny, in het dagelijks leven werkzaam als Client Services Manager bij Adfab Digital.   Via zijn zus Hicran kwam hij in aanraking met...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso