Duurzaam Ondernemen in Noordwest Holland, Stichting

Duurzaam Ondernemen in Noordwest Holland, Stichting

Adres: Berenkoog 80
Postcode: 1822 BZ
Plaats: Alkmaar
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 06 - 511 99 633
Mobiel: 06 - 511 99 633
Contact: Lex de Kruif

Beschrijving

De 50.000 MKB’ers en ZZP’ers van Noordwest-Holland vormen de innovatie kracht van de regio. Welke ondernemers zetten met hun bedrijf en activiteiten of visie de regio duurzaam op de kaart?

DOinNWH streeft er naar dat alle leden van het netwerk de kans krijgen om hun duurzame ambities, ideeën, concept of visie voor het voetlicht te brengen.

We bieden hiervoor als netwerk op verschillende manieren ondernemers met duurzame ambities een podium om zich te profileren en een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de regio:
Als deelnemer van DOinNWH wordt je de mogelijkheid geboden om je profiel aan te maken en kom je op de pagina 'Deelnemers' te staan.

We hebben een maandelijkse rubriek. Voorheen de Goede Zaken pagina in het Noordhollands Dagblad waarin succesvolle voorbeelden van een duurzame samenwerking worden belicht. Deze rubriek is veranderd in Op bezoek bij. Waarbij Ruud Kos bij verschillende deelnemers op bezoek komt en verslag doet. Deze plaatsen wij ook als 'Portretten' online.

Tijdens de de maandelijkse borrel&pitch op locatie worden ideeën, praktijken en visies kort gepresenteerd en samen aangescherpt en geprofileerd. Via ons uitgebreide netwerk worden regelmatig gastsprekers uitgenodigd voor de Borrel & Pitch (B&P).

Elke jaar organiseert DOinNWH in evenement met HDC Media en Urgenda rond de Dag van de Duurzaamheid. Op deze dag wordt een inspirerende locatie omgetoverd tot tijdelijk bedrijfsverzamelgebouw en worden nieuwe mogelijkheden voor duurzame ontwikkeling in de regio verkend en vertaald naar kansen voor implementatie nu.

  • Streekproducten:
  • Nee

Duurzaam Ondernemen in Noordwest Holland, Stichting 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

advertentie

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/teike_300x250.jpg

    Teike van Baden
    audioarchitect

    Teike 29 jaar, in het dagelijks leven producer van oa hiphop, gaat expirimenteren met audio op biobetty om biologische informatie (nog)leuker, makkelijker, informatiever...
    Lees meer...  
  • images/rishi_300x250_zww.jpg

    Rishi Thakoerdat
    bio-burgemeester zuid-holland & advertising technology

    Rishi, vader van zoon Rohan, eindbaas bij Orangefruit en Supergeek, bioburgemeester zuid-holland en gaat samen de advertising technlogy doen met Yilmaz Je...
    Lees meer...  
  • images/team/niels_zww_300x250.jpg

    Frits van Hout R.I.P.
    bio-burgemeester rotterdam

    Frits, niels of hoe we je ook moesten noemen Bedankt dat we je mochten leren kennen als kritisch buurman en later als collega  Dank ook voor je openhartigheid,...
    Lees meer...  
  • images/marvin_portret_zww_300x250.jpg

    Marvin Vis
    betty's designer

    Marvin, vriend & designer van betty en verantwoordelijk voor al het design op biobetty.com Met biologisch wordt rekening gehouden met dieren en het milieu!...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso