Puur&Fit

Puur&Fit

Adres: De Wouwerd 39
Postcode: 5071 VZ
Plaats: Udenhout
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0687317571

Beschrijving

Puur&Fit is opgericht in 2012. Het is nu misschien moeilijk voor te stellen, maar de shop bestond toen slechts uit enkele biologische producten.
In 2015 hebben wij het stokje overgenomen van de oprichters. Wij mogen ons dan ook de trotse eigenaar noemen dan deze mooie “online” winkel.

Vanuit onze passie voor echt pure, natuurlijke voeding is sinds de start ons assortiment langzaam uitgebreid. Ieder product wordt door ons persoonlijk getest, geanalyseerd en gecontroleerd. Alleen de producten die wij ook zelf zouden gebruiken zijn goed genoeg voor onze klanten.

Nu 3 jaar later bestaat het Puur&Fit assortiment uit meer dan 9000 kwalitatieve, pure producten. In de producten die wij verkopen vind je alleen de meest pure ingrediënten die direct door je lichaam kunnen worden opgenomen. Geen onnodige toevoegingen, kleurstoffen of chemische bestanddelen.

Biologische producten zijn bij ons ook echt biologisch. Wij zijn biologisch gecertificeerd door Bio controle organisatie SKAL.

Wij streven naar een uniek en uitgebreid assortiment en hebben service zeer hoog in het vaandel staan.

Dit wordt erg gewaardeerd door onze klanten en daar zijn we wij trots op.

In 2014 is Puur&Fit gestart met de Puur&Fit Academie. In samenwerking met een aantal professionele voedingsdeskundige bieden wij een platform, waarbij het gebruik en toepassing van gezonde voeding en lifestyle uitgebreid wordt beschreven.

Dit doen we d.m.v.: online voedingsprogramma’s, blogberichten en ebooks. Leuk om ideeën op te doen, meer te leren over jouw gezondheid, recepten uit te proberen en heel veel kennis te vergaren.

  • Streekproducten:
  • Nee
  • Keurmerk:
  • Skal,

Puur&Fit 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

advertentie

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/biobetty_marit_300x250.jpg

    Marit Heinkens
    acting director, bio-burgemeester friesland

    Marit is begeleider/gastvrouw/kok bij Andere Oever lunch-eetcafe, in haar vrije tijd is ze acting director/bio-burgemeester Friesland en helpt zij speuren naar bio-bedrijven...
    Lees meer...  
  • images/jellebakker_300x250.png

    Jelle Bakker, bio-burgemeester amsterdam (interim)

    Jelle, 32 jaar, levensgenieter/overlever, heeft audio-visuele techniek gestudeerd aan het Grafisch Lyceum A'dam, weet nog niet precies wat hij gaat doen bij biobetty.com,...
    Lees meer...  
  • images/talita_portret_300x250.jpg

    Talita Aartsen
    bio-burgemeester noord-holland & boss bio-burgemeesters

    Talita Aartsen, vegetariër, 39 jaar, moeder van zoon Cebastiaan (17) en part-time werkzaam als medewerker klantenservice bij Bouwmaat. Vind het belangrijk...
    Lees meer...  
  • images/cebastiaan_300x250_zww.jpg

    Cebastiaan van der Cingel
    tiener-tester

    Cebastiaan 16 jaar, 4e jaars vmbo-scholier op het van der meij college, eet/drinkt (zo veel mogelijk) biologisch sinds 4 jaar. Gaat waarschijnlijk voor betty bio-produkten...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso