Raw Milk Company

Raw Milk Company

Adres: Beuningerstraat 12
Postcode: 7587 LD
Plaats: De Lutte
Provincie: Overijssel
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0541299872

Beschrijving

Raw Milk Company is ontstaan uit een samenwerking van twee biologische melkveebedrijven: ’t Ecoloar van André en Tonny Mulder uit Zwolle en Het Hengelman van Jos en Dorthy Elderink uit De Lutte.

Beide bedrijven waren op zoek naar een manier om hun melk te laten verwerken tot hele bijzondere zuivelproducten. Op ’t Ecoloar werd al volop geëxperimenteerd met rauwmelkse kefir, yoghurt en hangop. Deze producten werden goed ontvangen door de klanten van de eigen boerderijwinkel. In juni 2013 werd het merk RauwPower gelanceerd, en de vraag naar RauwPower producten groeide gestaag.

In 2015 moest ’t Ecoloar door de voorgenomen aanleg van een autoweg verkocht worden. Om die reden werd besloten om in de buurt van Het Hengelman een nieuw zuivelverwerkingsbedrijf te bouwen. De zuivelproductie is inmiddels in volle gang en RauwPower producten worden in steeds meer winkels, boerenmarkten en webwinkels in Nederland verkocht.

Sinds kort leveren wij onze kefir, yoghurt, kefir hangop en yoghurt hangop ook aan verschillende biologische groothandels. Dit betekent dat u onze zuivel in steeds meer winkels zal aantreffen. Heeft uw plaatselijke natuurwinkel of delicatessenzaak nog geen RauwPower in de schappen staan? Vraag er dan naar bij een medewerker.

Natuurlijk bent u ook in onze boerderijwinkel Melk & Honing aan het juiste adres voor RauwPower zuivel, vlees, rauwmelkse kaas, groente, fruit, eieren, thee, chocola, en natuurlijk melk en honing. Rauwe melk is alleen op bestelling te koop, mail hiervoor naar bestellingen@rawmilkcompany.nl of kom langs in onze winkel, waar u een melk-abonnement kunt regelen.

Op Erve Het Hengelman (Hengelerheurneweg 2, De Lutte) kunt u dagelijks tussen 16:30 en 18:00 vanuit de skybox zien hoe de koeien gemolken worden.

  • Streekproducten:
  • Ja
  • Keurmerk:
  • Skal,

Raw Milk Company 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

advertentie

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/edwin_300x250_zww.jpg

    Edwin de Groot
    penningmeester

    Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
    Lees meer...  
  • images/teun_portret_zww_300x250.jpg

    Teun Brink
    global franchise scout

    Teun Brink, in het dagelijks leven steward bij KLM en gaat voor stichting biobetty op zoek naar buitenlandse franchise -nemers, -partners... Teun eet/drinkt biologisch...
    Lees meer...  
  • images/bart_portret_300x250.jpg

    Bart Davidse
    advocaat

    Ras-Amsterdammer Bart eet/drinkt met zijn gezin al jaren overtuigd biologisch, draagt Kuyichi jeans, heeft een moestuin en probeert op kantoor zoveel mogelijk gerecyclede...
    Lees meer...  
  • images/teike_300x250.jpg

    Teike van Baden
    audioarchitect

    Teike 29 jaar, in het dagelijks leven producer van oa hiphop, gaat expirimenteren met audio op biobetty om biologische informatie (nog)leuker, makkelijker, informatiever...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso