Svarok

Svarok

Adres: Mergelven 21
Postcode: 5464 PV
Plaats: Veghel
Provincie: Brabant
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 06-25562001
Contact: Piotr Bronicki en Audrey van den Heuvel

Beschrijving

ONZE VISIE

Wonen in een natuurlijke leefomgeving vraagt om een optimaal gebruik van materialen, die de natuur ons biedt. Wij creëren een damp-open constructie door optimaal gebruik te maken van de specifieke eigenschappen en kwaliteiten van natuurlijke materialen. Op deze manier kan Svarok een “zelf acclimatiserende” leefomgeving realiseren waaraan geen synthetische materialen te pas komen.

 

PRETTIGE SAMENWERKING

Bij prettig wonen hoort een prettige samenwerking. Daarom betrekt Svarok u zoveel mogelijk bij het bouwproces. Wanneer u aangeeft zelf mee te willen bouwen, staan wij daar meer dan open voor. Zo moedigen wij onze opdrachtgevers aan om zelf een aandeel te leveren in het bouwproces door actief mee te bouwen aan de woning. Hierdoor ontstaat een open, inspirerende sfeer en een prettige samenwerking tijdens het hele bouwproces.

Ervaar tijdens een van onze workshops wat uw aandeel zou kunnen zijn in het bouwproces, hoeveel werk u kunt verzetten met uw eigen handen. Twijfelt u nog om zelf mee te bouwen of om voor een strobouw woning te kiezen, dan raden wij u aan eens deel te nemen aan een van onze workshops.

 

SVAROK LOGO: DE BETEKENIS

Swastika: uit het Sanskriet: staat voor geluk en bescherming. Maar ook voor de kringloop van het leven, en waar dat beter isvarok_logo-kleinhttp://www.svarok.com/wp-content/uploads/2012/06/svarok_logo-klein-150x150.png 150w" sizes="(max-width: 127px) 100vw, 127px">n mee te nemen dan in de visie naar je bouwmaterialen? Cradle2Cradle, biologisch afbreekbaar, uit de natuur en zonder voetafdruk. Dat is wat wij in onze bouw belangrijk vinden: bio-based bouwen met natuurlijke materialen die gemaakt en afgebroken kunnen worden door de natuur.

 

ADVIES OP MAAT

Kwaliteit staat bij Svarok hoog in het vaandel. Er wordt nauw samengewerkt met goed opgeleide zelfstandige ondernemers die ons vak als geen ander verstaan. Ook voor buitenlandse projecten is Svarok uw partner bij het realiseren van uw droomhuis. Piotr Bronicki en Audrey van den Heuvel adviseren u op maat, bouwen met expertise en staan u bij in alle aspecten van het bouwproces.

  • Advisering in bouwmethoden en materialen
  • Bouwbegeleiding
  • Ontwerp
  • Uitvoering
  • Renovaties en onderhoud
  • Kalk- en leemstuc en/of andere toepassingen
  • Informatieverstrekking in de vorm van: 1 of 2 daagse workshops, workshops in het buitenland van minimaal 1 week, lezingen, gastlessen en presentaties.
  • Om kennis te maken met een gezonde woning leiden wij u graag rond in onze eigen woning te Veghel. Voor een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen.

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij lid van NOA en hebben wij het Keurmerk kwaliteits vakman.

  • Streekproducten:
  • Ja

Svarok 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

advertentie

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/jellebakker_300x250.png

    Jelle Bakker, bio-burgemeester amsterdam (interim)

    Jelle, 32 jaar, levensgenieter/overlever, heeft audio-visuele techniek gestudeerd aan het Grafisch Lyceum A'dam, weet nog niet precies wat hij gaat doen bij biobetty.com,...
    Lees meer...  
  • images/eddy_vandeberg_portret_300x250.jpg

    Eddy van den Berg
    webdeveloper & bestuurslid afd. site-technologie

    Eddy helpt Danny al jaren met het bouwen van websites. Natuurlijk werd hij graag lid van het team toen Danny hem vroeg. Eddy is al jaren van mening dat de voeding...
    Lees meer...  
  • images/teike_300x250.jpg

    Teike van Baden
    audioarchitect

    Teike 29 jaar, in het dagelijks leven producer van oa hiphop, gaat expirimenteren met audio op biobetty om biologische informatie (nog)leuker, makkelijker, informatiever...
    Lees meer...  
  • images/teun_portret_zww_300x250.jpg

    Teun Brink
    global franchise scout

    Teun Brink, in het dagelijks leven steward bij KLM en gaat voor stichting biobetty op zoek naar buitenlandse franchise -nemers, -partners... Teun eet/drinkt biologisch...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso