Health Factory

Health Factory

Adres: Herenweg 29 G
Postcode: 2105 MB
Plaats: Heemstede
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0237370457

Beschrijving

Waarom The Health Factory?

Ik ben 50 jaar oud. Enkele jaren geleden viel ik weer voor een oude passie, die een hoog niveau van fysieke fitheid en een laag lichaamsgewicht vergt – motorracen.
Op dat moment had ik precies het tegenovergestelde van wat ik nodig had: een laag fitnessniveau en een hoog lichaamsgewicht. Maar mijn passie voor de motorsport was zo groot, dat ik mezelf in een steile leercurve over mijn lichaam, fitness, conditietraining, voeding en spiritueel welzijn wierp. Hoewel ik mijn hele leven een vegetariër ben geweest, had ik nog steeds een verschrikkelijke lage kwaliteit koolhydratenzwaar dieet. Ik rookte tussen 20-40 sigaretten per dag en ik had een erg duur Cubaans sigaarprobleem.
Om te zeggen dat mijn nieuwe zelfopgelegde levensstijl eenvoudig was is een enorme understatement. Het kostte me veel hard werk in de sportschool, maar het zwaarste werk van alles was, en is nog steeds, mes en vork. Stoppen met roken was gemakkelijker met een boek van Allan Carr.
Uiteindelijk heb ik mezelf getransformeerd en veranderde tegelijkertijd ook de kwaliteit van mijn leven. Je kunt me vaak vinden op de circuits (zie foto) en ik heb geen lichamelijke problemen met mijn zware trainingsprogramma.
Dit is een ervaring geweest die ik hoop te delen met anderen via deze website. Ongeacht je leeftijd, kun je doen wat je wilt met een gezond lichaam!
Ik bied geen snelle vermageringspillen of andere drugs aan. Juist het tegenovergestelde.
Ik heb geconstateerd dat westerse geneeskunde wordt gedomineerd door de grootste bedrijven ter wereld en hun enige belang is winst, niet onze gezondheid. Het concept van genezing is de meeste artsen vreemd. Genezing betekent het verlies van een betalende klant, zodat de geneeskunde “symptoom onderdrukking” is geworden. Als je de “klant” lang genoeg rechtop kan houden om te werken, heb je een betaler voor het leven. Je hoeft echt niet diep te graven om dit voor jezelf uit te vinden .
De sleutel tot genezing van je lichaam – van overgewicht tot kanker (ja ik zeg kanker, zie Hulda Clark) – is om te beginnen met een klein beetje verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid.
Je doet dat feitelijk al als je dit leest. Je kunt dit doen door een beetje meer te lezen op deze website of wat je ook interesseert. Leer zelf, zodat wanneer de dokter je zegt, “Het spijt me, er is geen genezing,” jij kunt zeggen: “Dat is flauwekul!”
Je vindt hier informatie over onze Nanomineralen en supplementen. Ik heb specifiek gekozen voor producten waarvan ik zelf heb ervaren dat ze daadwerkelijk werken, en ik heb de meest opmerkelijke resultaten met mijn klanten gezien.
Dus, veel leesplezier! Ik hoop dat mijn medewerkers en ik in staat zijn om je te helpen al het geluk en welzijn te verkrijgen waar je recht op hebt, door middel van een gezond lichaam en een natuurlijke levensstijl!
Steven de Koenigswarter
The Health Factory.

  • Streekproducten:
  • Nee

Health Factory 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/teike_300x250.jpg

    Teike van Baden
    audioarchitect

    Teike 29 jaar, in het dagelijks leven producer van oa hiphop, gaat expirimenteren met audio op biobetty om biologische informatie (nog)leuker, makkelijker, informatiever...
    Lees meer...  
  • images/marieke_portret_300x250.jpg

    Marieke Malipaard
    bio-burgemeester zeeland

    Marieke is sinds 2011 zich aan het verdiepen in voeding en hoe de voedselindustrie zich gedraagt. Stukje bij beetje, na het zien van diverse (schrikbarende!) documentaires...
    Lees meer...  
  • images/yilmaz_portret_300x250.jpg

    Yilmaz Ayranci
    bio-burgemeester overijssel & manager advertising technology

    Yilmaz, ex-collega van Danny, in het dagelijks leven werkzaam als Client Services Manager bij Adfab Digital.   Via zijn zus Hicran kwam hij in aanraking met...
    Lees meer...  
  • images/team/niels_zww_300x250.jpg

    Frits van Hout R.I.P.
    bio-burgemeester rotterdam

    Frits, niels of hoe we je ook moesten noemen Bedankt dat we je mochten leren kennen als kritisch buurman en later als collega  Dank ook voor je openhartigheid,...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso