Kip, de

Kip, de

Adres: Papesteeg 11
Postcode: 6621 KW
Plaats: Dreumel
Provincie: Gelderland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0487561353

Beschrijving

Over ons
Wie zijn wij?
Wij zijn Faan Vink en Nicolette Vos en wij runnen een biologische boerderij in Dreumel. Dreumel ligt in het land van Maas en Waal, Gelderland. Onze boerderij is een biologisch akkerbouw- en pluimveebedrijf.
Op het bedrijf worden kippen gehouden op een zo dier- en milieuvriendelijke manier. Daarom is onze kip een verantwoord stukje vlees. We proberen zoveel mogelijk lokaal in te kopen en af te zetten.
De kip
De kip is van een speciaal ras, dat zonder antibiotica gezond gehouden kan worden. De kippen worden ongeveer elf weken oud en wegen dan zo'n 2.5 tot 3 kilo.
Huisverkoop
Onze biologische kip is niet alleen verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels en biologische slagerijen maar ook bij ons op de boerderij te koop.
Kippenvlees verkoop
Wij verkopen het biologische vlees van onze kippen op onze boerderij. Daarnaast vind u bij ons nog andere biologische producten van ons bedrijf of van collega biologische boeren.
Via deze site bestelt u ingevroren, vacuüm verpakte kip, heel of in 'onderdelen' los te bestellen, dus ook alleen poten, filets of drumsticks. daarnaast hebben ook kippenlevertjes en soepdelen (karkas met vlees)
Na de slacht is de kip direct verwerkt, vacuümverpakt en diepgevroren. Daardoor is de kip in de vriezer maanden houdbaar zonder smaakverlies. Het smaakt precies hetzelfde als vers, indien u het vlees langzaam een nachtje in de koelkast laat ontdooien.

 • Streekproducten:
 • Ja
 • Keurmerk:
 • Eko,
 • Skal,

Kip, de 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

 • images/piet_300x250_zww.jpg

  Pieter Beermann
  bestuurslid betty's100

  Pieter, vader van 5 kinderen, leeftijd onbekend :-), vertegenwoordigd de afd. betty's100, een club van donateurs die jaarlijks min. euro 1.000,- bijdragen en...
  Lees meer...  
 • images/cebastiaan_300x250_zww.jpg

  Cebastiaan van der Cingel
  tiener-tester

  Cebastiaan 16 jaar, 4e jaars vmbo-scholier op het van der meij college, eet/drinkt (zo veel mogelijk) biologisch sinds 4 jaar. Gaat waarschijnlijk voor betty bio-produkten...
  Lees meer...  
 • images/edwin_300x250_zww.jpg

  Edwin de Groot
  penningmeester

  Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
  Lees meer...  
 • images/joachim_300x250.png

  Joachim van Doornum
  bio-burgemeester groningen, bio-boss io

  Joachim studeerd Rechtsgeleerdheid UvA, heeft eerst Taal en Communicatie gedaan is tekstschrijver en de Benjamin van de groep. Bio-boss NL io en zoekt naar biologische...
  Lees meer...
Hosting is powered by Cyso