Project Natural Beauty

Project Natural Beauty

Adres: Kildijk 99
Postcode: 4255 TE
Plaats: Nieuwendijk
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 000000000

Beschrijving

About

We zijn allemaal graag de beste en mooiste versie van onszelf.

We letter erop dat we gezond eten, we proberen voldoende te sporten en we verzorgen onze huid met producten die beloven wonderen voor ons te verrichten.

De gemiddelde vrouw gebruikt iedere dag 12 verschillende verzorgingsproducten. Dit klinkt niet als veel. Maar het komt erop neer dat een vrouw gemiddeld 515 verschillende synthetische ingrediënten op haar huid aanbrengt.

Enne...heb jij wel eens kritisch naar deze ingrediënten gekeken?

Ik wel.

En wat bleek? Lang niet alle ingrediënten zijn zo goed als de reclames ons willen laten geloven. Sterker nog; sommige ingrediënten zijn zelfs dubieus en kunnen schadelijk zijn voor onze gezondheid. Of op zijn minst schadelijk voor het milieu.

Daarom kies ik ervoor om alleen maar natuurlijke verzorgingsproducten te gebruiken. Want...het is ECHT niet nodig om producten bomvol synthetische ingrediënten te gebruiken.

Sterker nog; het is juist hardstikke leuk om natuurlijke keuzes te maken. Niet alleen op het gebied van beauty, maar ook op het gebied van fashion, lifestyle enz. En dat...dat is precies waar ProjectNaturalBeauty voor staat.

Op ProjectNaturalBeauty kan je (bijna) iedere dag een nieuw artikel vinden over natuurlijke cosmetica, afgewisseld met aandacht voor een natuurlijke lifestyle, gezondheid en minimalisme.

  • Streekproducten:
  • Nee

Project Natural Beauty 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/eefje_300x250_zww.jpg

    Eefje Cornelien
    "acting" director/hoofdredacteur

    Eefje, 35 jaar, de "echte" betty, een van de 2 acting directors en in het dagelijks leven werkzaam als salesmanager bij Natucos.   Heeft Voeding & Dietetiek gestudeerd...
    Lees meer...  
  • images/edwin_300x250_zww.jpg

    Edwin de Groot
    penningmeester

    Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
    Lees meer...  
  • images/rishi_300x250_zww.jpg

    Rishi Thakoerdat
    bio-burgemeester zuid-holland & advertising technology

    Rishi, vader van zoon Rohan, eindbaas bij Orangefruit en Supergeek, bioburgemeester zuid-holland en gaat samen de advertising technlogy doen met Yilmaz Je...
    Lees meer...  
  • images/team/niels_zww_300x250.jpg

    Frits van Hout R.I.P.
    bio-burgemeester rotterdam

    Frits, niels of hoe we je ook moesten noemen Bedankt dat we je mochten leren kennen als kritisch buurman en later als collega  Dank ook voor je openhartigheid,...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso