Bab Star Jr BV

Bab Star Jr BV

Adres: Laan van Verhof 3
Postcode: 2231 BZ
Plaats: Rijnsburg
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 071 - 4022185

Beschrijving

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen loos begrip. Wij hebben de laatste jaren flink geïnvesteerd in verantwoord gekweekte bloemen en planten. En daar zijn we nog lang niet klaar mee. U vindt deze bloemen in de webshop met als toevoeging MPS-A of FFP.
Naast bloemen met MPS-A ( Milieu Project Sierteelt) bieden we met name in de lente en zomer, een leuk assortiment BIO bloemen aan. Dit doen we in samenwerking met Bio Flora. In de wintermaanden zijn het met name BIO gekweekte tulpen.
Maar ook bloemen en planten met een sociale certificaat als Fair Trade en FFP ( Fair Flowers & Plants) worden dagelijks aangeboden. Zo weet u zeker dat u een eerlijk en schoon product koopt.
Tip om in de webshop deze producten te kunnen vinden: tik in de zoekfunctie van de webshop MPS of FFP in en u krijgt een overzicht van alle producten.
Ook op de factuur is deze toevoeging terug te vinden, op deze manier weet u precies welke producten u als duurzaam en milieuvriendelijk aan kunt bieden.
Een sierteeltproduct met een Fair Flowers Fair Plants label is voor de consument een product met een goed verhaal. Het is dus belangrijk dat de consument dit label terugvindt op de bloemen en planten die duurzaam geteeld zijn.

  • Streekproducten:
  • Nee

Bab Star Jr BV 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/marieke_portret_300x250.jpg

    Marieke Malipaard
    bio-burgemeester zeeland

    Marieke is sinds 2011 zich aan het verdiepen in voeding en hoe de voedselindustrie zich gedraagt. Stukje bij beetje, na het zien van diverse (schrikbarende!) documentaires...
    Lees meer...  
  • images/teike_300x250.jpg

    Teike van Baden
    audioarchitect

    Teike 29 jaar, in het dagelijks leven producer van oa hiphop, gaat expirimenteren met audio op biobetty om biologische informatie (nog)leuker, makkelijker, informatiever...
    Lees meer...  
  • images/talita_portret_300x250.jpg

    Talita Aartsen
    bio-burgemeester noord-holland & boss bio-burgemeesters

    Talita Aartsen, vegetariër, 39 jaar, moeder van zoon Cebastiaan (17) en part-time werkzaam als medewerker klantenservice bij Bouwmaat. Vind het belangrijk...
    Lees meer...  
  • images/piet_300x250_zww.jpg

    Pieter Beermann
    bestuurslid betty's100

    Pieter, vader van 5 kinderen, leeftijd onbekend :-), vertegenwoordigd de afd. betty's100, een club van donateurs die jaarlijks min. euro 1.000,- bijdragen en...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso