Bab Star Jr BV

Bab Star Jr BV

Adres: Laan van Verhof 3
Postcode: 2231 BZ
Plaats: Rijnsburg
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 071 - 4022185

Beschrijving

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen loos begrip. Wij hebben de laatste jaren flink geïnvesteerd in verantwoord gekweekte bloemen en planten. En daar zijn we nog lang niet klaar mee. U vindt deze bloemen in de webshop met als toevoeging MPS-A of FFP.
Naast bloemen met MPS-A ( Milieu Project Sierteelt) bieden we met name in de lente en zomer, een leuk assortiment BIO bloemen aan. Dit doen we in samenwerking met Bio Flora. In de wintermaanden zijn het met name BIO gekweekte tulpen.
Maar ook bloemen en planten met een sociale certificaat als Fair Trade en FFP ( Fair Flowers & Plants) worden dagelijks aangeboden. Zo weet u zeker dat u een eerlijk en schoon product koopt.
Tip om in de webshop deze producten te kunnen vinden: tik in de zoekfunctie van de webshop MPS of FFP in en u krijgt een overzicht van alle producten.
Ook op de factuur is deze toevoeging terug te vinden, op deze manier weet u precies welke producten u als duurzaam en milieuvriendelijk aan kunt bieden.
Een sierteeltproduct met een Fair Flowers Fair Plants label is voor de consument een product met een goed verhaal. Het is dus belangrijk dat de consument dit label terugvindt op de bloemen en planten die duurzaam geteeld zijn.

 • Streekproducten:
 • Nee

Bab Star Jr BV 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

 • images/tito_300x250.png

  Tito Marchena
  puppet maker

  Tito, vader van 2 dochters, heeft zn opleiding genoten als kok aan Alkwaard College maar verdient de kost als mobiele barbier en druk bezig zijn 2e bedrijf op te...
  Lees meer...  
 • images/edwin_300x250_zww.jpg

  Edwin de Groot
  penningmeester

  Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
  Lees meer...  
 • images/bart_portret_300x250.jpg

  Bart Davidse
  advocaat

  Ras-Amsterdammer Bart eet/drinkt met zijn gezin al jaren overtuigd biologisch, draagt Kuyichi jeans, heeft een moestuin en probeert op kantoor zoveel mogelijk gerecyclede...
  Lees meer...  
 • images/joachim_300x250.png

  Joachim van Doornum
  bio-burgemeester groningen, bio-boss io

  Joachim studeerd Rechtsgeleerdheid UvA, heeft eerst Taal en Communicatie gedaan is tekstschrijver en de Benjamin van de groep. Bio-boss NL io en zoekt naar biologische...
  Lees meer...
Hosting is powered by Cyso