Vinoblesse

Vinoblesse

Adres: Beukenlaan 18
Postcode: 3741 BP
Plaats: Baarn
Provincie: Utrecht
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0355426260

Beschrijving

Over Vinoblesse
Wijn kopen bij Vinoblesse

Vinoblesse (1986) is een zogenaamd ‘gesloten huis’, zeg maar een postorderbedrijf voor wijnen, een winkel hebben wij niet. Tweemaal per jaar versturen we de 32 pagina’s dikke ’Nieuwe Wijngids’ met een aanbod van zo’n 150 kleinschalig en zo natuurlijk mogelijk geproduceerde wijnen –de meeste biologisch of biodynamisch gecertificeerd- ter intekening. Een groot aantal is het hele jaar door te bestellen. Bestelde wijnen worden op een van tevoren afgesproken dag door onze vervoerder geleverd. Bezorging is gratis vanaf 36 flessen. U kunt ook de wijnen in de opslag te Tilburg of bij het kantoor in Baarn afhalen. Daar hebben wij tevens wat voorraad om ‘boodschappen’ te doen.

Meer uitleg over de website kunt u hier vinden.

Inkoop is al 30 jaar onze sterkste kant, dat wordt gewaardeerd. Eigenaren Marc Collard en Tjitske Brouwer waren ‘Wijnkopers van het jaar’ bij Hubrecht Duijker; 'Wijnhandel van het jaar' (2006, Perswijn); staan in ‘top-10 van Nederland’ volgens wijnschrijver Gert Crum; net als bij Nicolaas Klei (Elsevier, november 2008): Vinoblesse importeert pure wijn, wijn gemaakt van druiven. Ongeacht de herkomst. Louter de kwaliteit telt.” Onno Kleyn schrijft (de Volkskrant, november 2012): ''Stralend voorbeeld van de grotere kleine importeur van biologische kwaliteitswijn. Ik kan deze rubriek wel wéken vullen met hun aanraders''.

Wij importeren uitsluitend wijnen van individuele boeren en één kleinschalige coöperatie uit ‘klassiek Europa’. Met sommige leveranciers werken wij al meer dan 25 jaar, dat zegt wel wat. Net als het feit dat we ook nog klanten van het eerste uur hebben.

Marc Collard maakt sinds 1988 deel uit van het roemruchte proefpanel van het tijdschrift Perswijn, Tjitske Brouwer is in het bezit van de hoogst haalbare titel op wijngebied in Nederland: Magister Vini. In 2010 ontving Tjitske uit handen van de Franse ambassadeur de prestigieuze onderscheiding Mérite Agricole.

Tot onze klantenkring behoren naast particuliere wijnliefhebbers, ook bedrijven zoals de ING-bank en ABN/AMRO, andere importeurs, wijnspeciaalzaken, natuurvoedingswinkels en sterrenrestaurants als de Leest, de Librije, de Bokkedoorns, Librije’s Zusje en Cordial.

Volgens onderzoek (2011) van Graydon, het netwerk met zakelijke en financiële informatie over álle bedrijven in Nederland, behoort Vinoblesse tot de 3% meest gezonde bedrijven in Nederland. Triple-A dus.

Vinoblesse is lid van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren. En is in het bezit van het keurmerk: Register wijnhandelaar.

Vinoblesse is SKAL gecertificeerd: Skalnummer 028398 Certificaatnummer 705820 NL-BIO-01.

  • Streekproducten:
  • Nee
  • Keurmerk:
  • Skal,

Vinoblesse 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/eefje_300x250_zww.jpg

    Eefje Cornelien
    "acting" director/hoofdredacteur

    Eefje, 35 jaar, de "echte" betty, een van de 2 acting directors en in het dagelijks leven werkzaam als salesmanager bij Natucos.   Heeft Voeding & Dietetiek gestudeerd...
    Lees meer...  
  • images/joachim_300x250.png

    Joachim van Doornum
    bio-burgemeester groningen, bio-boss io

    Joachim studeerd Rechtsgeleerdheid UvA, heeft eerst Taal en Communicatie gedaan is tekstschrijver en de Benjamin van de groep. Bio-boss NL io en zoekt naar biologische...
    Lees meer...  
  • images/teun_portret_zww_300x250.jpg

    Teun Brink
    global franchise scout

    Teun Brink, in het dagelijks leven steward bij KLM en gaat voor stichting biobetty op zoek naar buitenlandse franchise -nemers, -partners... Teun eet/drinkt biologisch...
    Lees meer...  
  • images/talita_portret_300x250.jpg

    Talita Aartsen
    bio-burgemeester noord-holland & boss bio-burgemeesters

    Talita Aartsen, vegetariër, 39 jaar, moeder van zoon Cebastiaan (17) en part-time werkzaam als medewerker klantenservice bij Bouwmaat. Vind het belangrijk...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso