Katoen&Ko

Katoen&Ko

Adres: Blauw-roodlaan 200
Postcode: 2718 SK
Plaats: Zoetermeer
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 00000000000

Beschrijving

Katoen&Ko is een webwinkel met visie!
Katoen&Ko staat voor comfort, duurzaamheid en gezondheid.
Deze drie aspecten zijn overal in de winkel te vinden. Niet alleen in haar producten, maar ook in keuzes als verpakking, papier en bankzaken.
Zoals je hieronder kunt lezen, zijn er genoeg redenen om duurzame (menstruatie)producten uit te proberen. Daarin biedt Katoen&Ko je een heleboel mooie en fijne artikelen.
Door bijvoorbeeld het gebruik van een menstruatiecup en/of katoenen maandverband merk je dat het helemaal niet zo vanzelfsprekend is om wegwerpproducten te gebruiken. En zul je ervaren dat deze 'nieuwe' producten heel prettig zijn en zeer vriendelijk voor je lijf!
Het wassen valt mee, een cup is niet 'eng' en het comfort is geweldig. En eenmaal gekocht, geen andere kosten meer. Ook je afvalproductie is gereduceerd tot nul. Fantastisch voor het milieu dus!
Kijk lekker rond en probeer eens iets uit. Je zult merken dat het de moeite waard is!

Comfortabel
Menstruatiecups zijn van medische siliconen gemaakt en helemaal veilig voor het lichaam. De cup is latexvrij, bevat geen verf, (giftige) chemische stoffen of bleekmiddelen. Perfect voor mensen met allergieën of gevoelige huid.
Je kunt een cup langer dan een tampon laten zitten en het vangt vocht netjes op. Je moet wel de tijd nemen om je anatomie te leren kennen en ervaren hoe de cup het beste ingebracht moet worden voor jouw lichaam. Eenmaal gewend aan de cup, dan is het een hele fijne manier om je menstruatie door te komen!
De katoenen kant van de winkel richt zich op de inlegkruisjes en het maandverband. Vrouwen gebruiken veel inlegkruisjes. Die kunnen snel gaan irriteren. En zelfs bij regelmatig gebruik juist zorgen voor meer afscheiding. Daarnaast zorgt het voor enorm veel afval en is het een grote belasting voor het milieu.
Katoenen inlegkruisjes zijn natuurlijk, zacht en ademend. Er zijn geen chemische stoffen aan toegevoegd, geen plakstrips en andere kunststoffen die kunnen zorgen voor ongemak. Het is ideaal voor dagelijks gebruik. Als je iets meer vloeit, pak je een heerlijk katoenen inlegkruisje en je hebt meteen weer een schoon en fris gevoel.
Het is handig om voldoende maandverband en/of inlegkruisjes voor 1 menstruatieperiode te hebben. Op die manier heb je genoeg schone voorraad en hoef je geen extra wasmachines te draaien.
Bij "Klantenservice en Contact" lees je meer over het reinigen van katoenen maandverband en inlegkruisjes. Het is makkelijker dan je denkt.

Gezond
Menstruatiecups absorberen geen vocht en drogen niet uit. Ze laten het natuurlijk milieu zoals het hoort te zijn en geven geen vezels en andere lichaam-onvriendelijke stoffen af. Bovendien zijn cups nog nooit met het Toxic Shock Syndrome in verband gebracht.
Katoenen maandverband bevat eveneens geen chemische bleekmiddelen, plastics en giftige stoffen en is gemaakt van natuurlijk materiaal. Regelmatig verschonen is erg belangrijk, net als bij wegwerpmaandverband.

Milieuvriendelijk en duurzaam
Een groot bijkomend voordeel van katoenen maandverband is de besparing op kosten en het verminderen van je afvalproductie. De prijs van aanschaf kan hoog uitvallen, maar zowel de cup als het maandverband kun je jaren gebruiken bij goede behandeling en verzorging.
Daarnaast werken verschillende bedrijven bij de productie van de artikelen op een duurzame en groene manier.

  • Streekproducten:
  • Nee

Katoen&Ko 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/cebastiaan_300x250_zww.jpg

    Cebastiaan van der Cingel
    tiener-tester

    Cebastiaan 16 jaar, 4e jaars vmbo-scholier op het van der meij college, eet/drinkt (zo veel mogelijk) biologisch sinds 4 jaar. Gaat waarschijnlijk voor betty bio-produkten...
    Lees meer...  
  • images/marvin_portret_zww_300x250.jpg

    Marvin Vis
    betty's designer

    Marvin, vriend & designer van betty en verantwoordelijk voor al het design op biobetty.com Met biologisch wordt rekening gehouden met dieren en het milieu!...
    Lees meer...  
  • images/team/niels_zww_300x250.jpg

    Frits van Hout R.I.P.
    bio-burgemeester rotterdam

    Frits, niels of hoe we je ook moesten noemen Bedankt dat we je mochten leren kennen als kritisch buurman en later als collega  Dank ook voor je openhartigheid,...
    Lees meer...  
  • images/bart_portret_300x250.jpg

    Bart Davidse
    advocaat

    Ras-Amsterdammer Bart eet/drinkt met zijn gezin al jaren overtuigd biologisch, draagt Kuyichi jeans, heeft een moestuin en probeert op kantoor zoveel mogelijk gerecyclede...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso