Biologisch Dichtbij

Biologisch Dichtbij

Adres: Paardeweijdt 12
Postcode: 1851 CT
Plaats: Heiloo
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: +31616482478
Mobiel: +31616482478
Contact: Tomas Jansma

Beschrijving

Biologisch Dichtbij is een initiatief dat de consument in staat stelt om gemakkelijk in contact te komen met biologische bedrijven in de buurt.

Het doel is enerzijds om biologische bedrijven te helpen hun producten onder de aandacht te brengen en anderzijds om consumenten te helpen biologische producten te vinden op een kleine afstand van hun verblijfplaats. Iedereen profiteert: bedrijven/bedrijfjes, consumenten en milieu.

De range van biologische producten loopt uiteen van biologisch vlees en tot de biologische tandarts en van biologische huidverzorgingsproducten tot biologische restaurants.

Door u te laten registreren op onze website wordt u in de gelegenheid gesteld uw bedrijf zelf letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten. Dit kost u niets. Bovendien bent en blijft u eigenaar van uw gegevens, zodat zij te allen tijde up to date zijn.
Is uw bedrijf door ons al op de kaart gezet? Dan kunt u het, na registratie, claimen en zelf aanvullen en up to date houden.

Ook bloggers en vloggers zijn van harte welkom om inhoud toe te voegen aan Biologisch Dichtbij!

Uw bedrijf uitgelicht op de homepage van de website? Dat kan natuurlijk ook! Neemt u dan even contact met ons op: info@biologischdichtbij.eu.

Op dit moment zijn we in de ontwikkelingsfase waarbij we de website samen met u vullen met up-to-date informatie.

  • Streekproducten:
  • Nee

Biologisch Dichtbij 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/eddy_vandeberg_portret_300x250.jpg

    Eddy van den Berg
    webdeveloper & bestuurslid afd. site-technologie

    Eddy helpt Danny al jaren met het bouwen van websites. Natuurlijk werd hij graag lid van het team toen Danny hem vroeg. Eddy is al jaren van mening dat de voeding...
    Lees meer...  
  • images/bart_portret_300x250.jpg

    Bart Davidse
    advocaat

    Ras-Amsterdammer Bart eet/drinkt met zijn gezin al jaren overtuigd biologisch, draagt Kuyichi jeans, heeft een moestuin en probeert op kantoor zoveel mogelijk gerecyclede...
    Lees meer...  
  • images/tito_300x250.png

    Tito Marchena
    puppet maker

    Tito, vader van 2 dochters, heeft zn opleiding genoten als kok aan Alkwaard College maar verdient de kost als mobiele barbier en druk bezig zijn 2e bedrijf op te...
    Lees meer...  
  • images/maarten_boer_portret_300x250.jpg

    Maarten Boer
    secretaris & webdeveloper

    Ik kom uit een biologisch nest en biologisch eten is me letterlijk met de paplepel ingegoten. De keuze voor biologische producten is door mijn voorkennis voor...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso