Project C

Project C

Adres: Baronielaan 135
Postcode: 4818 PD
Plaats: Breda
Provincie: Brabant
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 076-762 0012
Contact: mr. Peter C. Schouten

Beschrijving

Project C is een organisatie die wordt geleid door een advocaat, een huisarts, een politicus en een kassenbouw expert. Deze bestuursleden worden uit hoofde van hun functie reeds uitgebreid getoetst aan wetenschappelijke kwaliteitsstandaarden en zij staan in voor hun maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wij willen een bijdrage leveren aan de realisatie van een veilige en verantwoorde keten van teelt naar gebruik van kwalitatief hoogwaardige cannabis.

Het manifest is een eerste uitwerking van het gedachtegoed van Project C in antwoord op het experiment gesloten coffeeshopketen. Inmiddels werkt Project C aan de vertaling van de doelstellingen uit het manifest naar een solide businesscase binnen de kaders van het ‘Experiment gesloten coffeehopketen’ om de theorie in praktijk te brengen.

Project C gaat verder als een vennootschap dat binnen de kaders van het experiment aanbiedt cannabis te telen en cannabisproducten te produceren voor geselecteerde coffeeshops in Nederland.

Het bedrijfsplan van Project C voorziet in de ontwikkeling van een productiefaciliteit voor de teelt van cannabis welke voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen die door de overheid worden opgesteld.

30 % van de revenuen van de productie komt ten goede aan verbetering van de verslavingszorg en wetenschappelijk onderzoek naar het gebruik van cannabis.

Miljoenen mensen in Nederland hebben cannabis geconsumeerd en circa 1 miljoen mensen doet dat voor zowel recreationele als medicinale doeleinden. Daarom zijn we als maatschappij verantwoordelijk voor het werken aan een veilige en verantwoorde keten van teelt tot en met gebruik.

  • Streekproducten:
  • Nee

Project C 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/eddy_vandeberg_portret_300x250.jpg

    Eddy van den Berg
    webdeveloper & bestuurslid afd. site-technologie

    Eddy helpt Danny al jaren met het bouwen van websites. Natuurlijk werd hij graag lid van het team toen Danny hem vroeg. Eddy is al jaren van mening dat de voeding...
    Lees meer...  
  • images/yilmaz_portret_300x250.jpg

    Yilmaz Ayranci
    bio-burgemeester overijssel & manager advertising technology

    Yilmaz, ex-collega van Danny, in het dagelijks leven werkzaam als Client Services Manager bij Adfab Digital.   Via zijn zus Hicran kwam hij in aanraking met...
    Lees meer...  
  • images/jellebakker_300x250.png

    Jelle Bakker, bio-burgemeester amsterdam (interim)

    Jelle, 32 jaar, levensgenieter/overlever, heeft audio-visuele techniek gestudeerd aan het Grafisch Lyceum A'dam, weet nog niet precies wat hij gaat doen bij biobetty.com,...
    Lees meer...  
  • images/edwin_300x250_zww.jpg

    Edwin de Groot
    penningmeester

    Als mens en als vader vind ik het belangrijk om gezonde en eerlijke producten te kopen en te gebruiken en zo min mogelijk leed te veroorzaken. Ik wil graag weten...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso