Lifefood

Lifefood

Adres: Groenestraat 78
Postcode: 8261 VJ
Plaats: Kampen
Provincie: Overijssel
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0382022012

Beschrijving

Lifefood en Rawfood!

Rawfood is hip! Het is niet overdreven om te zeggen dat dat onder andere komt door Lifefood... Lifefood ontwikkelt vanaf het begin van de rawvolutie in Europa (en daarvoor ook al) voortdurend vernieuwende rawfood producten. Rawfood is gezond, lekker en geeft je meer energie. Wat kan rawfood voor jou doen? Ontdek het zelf. Ons doel is om rawfood en gezonde voeding in het algemeen toegankelijker te maken voor de drukke moderne mens. Handig verpakte, natuurlijke, gezonde voeding binnen handbereik. Gezond leven wordt zo voor iedereen makkelijk gemaakt.

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend de beste hoogwaardige grondstoffen in rawfood kwaliteit. Rawfood past het beste in het natuurlijke dieet van de mens en zorgt voor de hoogste levensenergie. En wat voor ons ook belangrijk is: Ze smaken het lekkerst! Want puur natuur is gewoon het lekkerst.

Lifefood gebruikt alleen natuurlijke, biologische, rauwe ingrediënten en geen additieven.

 

Levend voedsel. 

En omdat wij toch nog regelmatig vragen krijgen over de kwaliteit van onze producten en of ze wel écht rauw zijn, zeggen we toch nog maar een keer; wij garanderen met 100% zekerheid dat ál onze producten 100% raw zijn! Echt waar. 100% Raw, biologisch en vrij van alle soorten dierlijke producten. Wij garanderen u de allerbeste kwaliteit en controle, en dat is te merken aan de smaak.

Zelfs producten die vaak rauw genoemd worden maar in werkelijkheid wel verhit worden, maar alleen ongeroosterd zijn, zijn bij ons wel écht rauw, zoals bijvoorbeeld cashewnoten en cacao.

Als producten echt rauw geproduceerd worden, blijven de voedingsstoffen beter bewaard en bevat je eten minder gifstoffen. Rauw eten is dus gezond. Je haalt meer energie uit je voeding, in ruil voor minder gifstoffen. Het is voedsel in zijn puurste vorm, en dat komt ook de smaak ten goede! Je krijgt meer energie en voelt je fitter als je het percentage rauwe voeding in je eetpatroon verhoogt.

Gecertificeerd kwaliteit
Sinds 2007 wordt Lifefood voedsel geproduceerd onder strikte, zelf opgelegde regels voor een gezonde voeding. Ook wordt onze hoge kwaliteitsstandaard bevestigd door certificeringen. Bio-certificering: DE-Öko-006. Ook hebben we het Engelse Vegan keurmerk. En onze zeewieren zijn gecertificeerd tegen wildroof en schadelijke stoffen.

Het kan daarom zijn dat er een klein prijsverschil zit tussen wat u bij ons koopt, en andere rawfood winkels. Mocht dat zo zijn, dan weet u waar dit mee te maken heeft. Er wordt bij ons niet gesjoemeld met ingediënten en onze werknemers, ook op plantages in het buitenland, worden goed betaald en eerlijk behandeld. Wij hebben bewust geen Fair Trade keurmerk. Wij schenken ons geld liever direct aan de families die voor ons werken. Informatie en foto's over de plantages waar onze producten vandaan komen en projecten voor werknemers, zoals de bouw van een school voor de gemeenschap, kunt u bij ons aanvragen.

 

Veganistisch

We gebruiken voor alle Lifefood producten uitsluitend plantaardige grondstoffen en ingrediënten.

Glutenvrij

Alle Lifefood producten zijn glutenvrij – gecontoleerd en bevestigd door uitgebreid laboratoriumonderzoek. We mogen het logo van de officiële Duitse Coeliakie Vereniging gebruiken.

Lactosevrij

Lifefood producten zijn lactosevrij aangezien uitsluitend plantaardige ingrediënten gebruikt worden.

Zonder suiker

Lifefood producten bevatten uitsluitend natuurlijke vruchtensuikers. Onze natuurlijke zoetstoffen zoals rauwe agave nectar garanderen een lage glycemische index.

 • Streekproducten:
 • Nee
 • Keurmerk:
 • Skal,

Lifefood 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

advertentie

Een aantal mensen achter biobetty.com

 • images/marieke_portret_300x250.jpg

  Marieke Malipaard
  bio-burgemeester zeeland

  Marieke is sinds 2011 zich aan het verdiepen in voeding en hoe de voedselindustrie zich gedraagt. Stukje bij beetje, na het zien van diverse (schrikbarende!) documentaires...
  Lees meer...  
 • images/piet_300x250_zww.jpg

  Pieter Beermann
  bestuurslid betty's100

  Pieter, vader van 5 kinderen, leeftijd onbekend :-), vertegenwoordigd de afd. betty's100, een club van donateurs die jaarlijks min. euro 1.000,- bijdragen en...
  Lees meer...  
 • images/eddy_vandeberg_portret_300x250.jpg

  Eddy van den Berg
  webdeveloper & bestuurslid afd. site-technologie

  Eddy helpt Danny al jaren met het bouwen van websites. Natuurlijk werd hij graag lid van het team toen Danny hem vroeg. Eddy is al jaren van mening dat de voeding...
  Lees meer...  
 • images/rishi_300x250_zww.jpg

  Rishi Thakoerdat
  bio-burgemeester zuid-holland & advertising technology

  Rishi, vader van zoon Rohan, eindbaas bij Orangefruit en Supergeek, bioburgemeester zuid-holland en gaat samen de advertising technlogy doen met Yilmaz Je...
  Lees meer...
Hosting is powered by Cyso