Kip, de

Kip, de

Adres: Papesteeg 11
Postcode: 6621 KW
Plaats: Dreumel
Provincie: Gelderland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 0487561353

Beschrijving

Over ons
Wie zijn wij?
Wij zijn Faan Vink en Nicolette Vos en wij runnen een biologische boerderij in Dreumel. Dreumel ligt in het land van Maas en Waal, Gelderland. Onze boerderij is een biologisch akkerbouw- en pluimveebedrijf.
Op het bedrijf worden kippen gehouden op een zo dier- en milieuvriendelijke manier. Daarom is onze kip een verantwoord stukje vlees. We proberen zoveel mogelijk lokaal in te kopen en af te zetten.
De kip
De kip is van een speciaal ras, dat zonder antibiotica gezond gehouden kan worden. De kippen worden ongeveer elf weken oud en wegen dan zo'n 2.5 tot 3 kilo.
Huisverkoop
Onze biologische kip is niet alleen verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels en biologische slagerijen maar ook bij ons op de boerderij te koop.
Kippenvlees verkoop
Wij verkopen het biologische vlees van onze kippen op onze boerderij. Daarnaast vind u bij ons nog andere biologische producten van ons bedrijf of van collega biologische boeren.
Via deze site bestelt u ingevroren, vacuüm verpakte kip, heel of in 'onderdelen' los te bestellen, dus ook alleen poten, filets of drumsticks. daarnaast hebben ook kippenlevertjes en soepdelen (karkas met vlees)
Na de slacht is de kip direct verwerkt, vacuümverpakt en diepgevroren. Daardoor is de kip in de vriezer maanden houdbaar zonder smaakverlies. Het smaakt precies hetzelfde als vers, indien u het vlees langzaam een nachtje in de koelkast laat ontdooien.

 • Streekproducten:
 • Ja
 • Keurmerk:
 • Eko,
 • Skal,

Kip, de 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

advertentie

Een aantal mensen achter biobetty.com

 • images/rishi_300x250_zww.jpg

  Rishi Thakoerdat
  bio-burgemeester zuid-holland & advertising technology

  Rishi, vader van zoon Rohan, eindbaas bij Orangefruit en Supergeek, bioburgemeester zuid-holland en gaat samen de advertising technlogy doen met Yilmaz Je...
  Lees meer...  
 • images/team/niels_zww_300x250.jpg

  Frits van Hout R.I.P.
  bio-burgemeester rotterdam

  Frits, niels of hoe we je ook moesten noemen Bedankt dat we je mochten leren kennen als kritisch buurman en later als collega  Dank ook voor je openhartigheid,...
  Lees meer...  
 • images/teike_300x250.jpg

  Teike van Baden
  audioarchitect

  Teike 29 jaar, in het dagelijks leven producer van oa hiphop, gaat expirimenteren met audio op biobetty om biologische informatie (nog)leuker, makkelijker, informatiever...
  Lees meer...  
 • images/teun_portret_zww_300x250.jpg

  Teun Brink
  global franchise scout

  Teun Brink, in het dagelijks leven steward bij KLM en gaat voor stichting biobetty op zoek naar buitenlandse franchise -nemers, -partners... Teun eet/drinkt biologisch...
  Lees meer...
Hosting is powered by Cyso