Odin Coöperatieve Supermarkt, Bergen NH

Odin Coöperatieve Supermarkt, Bergen NH

Adres: Jan Oldenburglaan 11
Postcode: 1861 JS
Plaats: Bergen (NH)
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 072-5814694
Contact: Marco van Saaze

Beschrijving

Coöperatie met idealen
Wij geloven dat je met elke euro die je uitgeeft aan boodschappen een keuze maakt. En mede bepaalt hoe de wereld eruit ziet. Wanneer je boodschappen doet bij Odin doe je dat bij een coöperatie met meer dan 20 eigen winkels, een groothandel, een bezorgdienst en ruim 250 afhaalpunten. Daarnaast hebben we een eigen imkerij en boerderij. Al sinds onze oprichting in 1983 kopen we direct in bij boeren, tuinders, bakkers, slagers, wijnboeren, pastamakers, chocolatiers en vele andere kwaliteitsproducenten.

 

Zeven idealen waar we samen met jou naar streven:
1. De heerlijkste levensmiddelen, altijd 100% biologisch en liefst biodynamisch
Lekker eten maakt het leven leuk! We kiezen voor groenten en fruit van het seizoen, voor vlees van dieren die met respect zijn behandeld en voor producten die zijn bereid zonder genetische manipulatie.

2. Een gezonde keten, van boer tot bord
Precies weten waar je eten vandaan komt? Natuurlijk kan het. Wij kennen en controleren elke schakel zelf. Van grondstoffen tot arbeidsomstandigheden. Nee, waterdicht krijg je het natuurlijk nooit. Maar we doen elke dag ons best om te waarborgen dat jij weet wat je eet.

3. Klanten die bewust voor Odin kiezen
Onze klanten zijn bijzondere mensen. Ze voelen zich verantwoordelijk voor de wereld waarin we leven en doen hun boodschappen bewust. Steeds meer klanten worden ook mede-eigenaar van onze coöperatie en betalen minder aan de kassa.

4. Eerlijke relaties met alle leveranciers
Bij Odin geloven we in een nieuwe en kritische economische moraal. Onze producten zijn eerlijk geprijsd en gefinancierd. Alle betrokkenen in de keten ontvangen een reële vergoeding. Zonder concessies aan kwaliteit natuurlijk!

5. Winst draait niet alleen om geld
Als winst je enige doel is, dan werk je voor de aandeelhouders. Bij Odin werkt dat anders. Voor ons is geld een middel waarmee we onze idealen kunnen verwezenlijken. Daarom zijn onze winkels eigendom van een coöperatie. Het doel: gezond en eerlijk eten voor iedereen. Nu en straks. Kijk, dat vinden wij nou winst.

6. Medewerkers met een missie
Bij Odin werken mensen die weten dat het kan: een eerlijke, écht andere supermarkt. Daar zetten ze zich keihard voor in. Iedereen is belangrijk. Daarom verdient onze directeur niet meer dan 6 keer het salaris van een winkelmedewerker. Dat vinden we gewoon fair.

 

Wat betekent dat in de praktijk? Lees het artikel in NRC:‘Ik snap wel dat jij veel meer verdient’.
7. Niet alleen voor jezelf leven, maar voor het welzijn van ons allemaal
Een gezonde, schone en leefbare aarde. Nu en straks. Goed en lekker eten. Een levendige en vruchtbare bodem. Respect voor dieren. Schoon water. Een leefbaar platteland. Eerlijke afspraken. En genoeg voor iedereen.

Doe je mee?
Iedereen kan mede-eigenaar worden van onze coöperatie. Hierdoor is Odin eigendom van ruim 6.500 leden en hun aantal groeit snel. Gelukkig, want samen maken we een verschil. Kies jij ook voor een eerlijke, gezonde en duurzame wereld? Word dan lid van Coöperatie Odin.

  • Streekproducten:
  • Nee
  • Keurmerk:
  • Demeter,
  • Eko,
  • Skal,

Odin Coöperatieve Supermarkt, Bergen NH 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

advertentie

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/rishi_300x250_zww.jpg

    Rishi Thakoerdat
    bio-burgemeester zuid-holland & advertising technology

    Rishi, vader van zoon Rohan, eindbaas bij Orangefruit en Supergeek, bioburgemeester zuid-holland en gaat samen de advertising technlogy doen met Yilmaz Je...
    Lees meer...  
  • images/maarten_boer_portret_300x250.jpg

    Maarten Boer
    secretaris & webdeveloper

    Ik kom uit een biologisch nest en biologisch eten is me letterlijk met de paplepel ingegoten. De keuze voor biologische producten is door mijn voorkennis voor...
    Lees meer...  
  • images/team/niels_zww_300x250.jpg

    Frits van Hout R.I.P.
    bio-burgemeester rotterdam

    Frits, niels of hoe we je ook moesten noemen Bedankt dat we je mochten leren kennen als kritisch buurman en later als collega  Dank ook voor je openhartigheid,...
    Lees meer...  
  • images/tito_300x250.png

    Tito Marchena
    puppet maker

    Tito, vader van 2 dochters, heeft zn opleiding genoten als kok aan Alkwaard College maar verdient de kost als mobiele barbier en druk bezig zijn 2e bedrijf op te...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso