Swarthoeve

Swarthoeve

Adres: Engewormer 32 1531MX Wormer 32
Postcode: 1531MX
Plaats: Wormer
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Routebeschrijving
Telefoon: 06 131 04 699
Mobiel: 06 131 04 699
Contact: Sonja en Wietse Swart

Beschrijving

Wij zijn Sonja en Wietse Swart. Met onze drie kinderen, Isa, Merel en Woud wonen wij sinds 2014 in deze boerderij welke wij de naam Swarthoeve hebben gegeven.

De Swarthoeve
De boerderij is gebouwd in 1900 en heeft al diverse bewoners gehad. De plannen voor een nieuwe stolp, die voldoet aan onze wensen en de eisen van deze tijd, zijn in ontwikkeling.

Continue werken we aan plannen om deze unieke plek zo in te richten dat veel mensen ervan kunnen genieten.

Biologisch boeren
Bij een boerderij horen dieren. In 2014 begonnen wij met 2 koeien en 5 schapen. Inmiddels lopen op de omringende weilanden 30 koeien en 65 schapen (Texelaars en Suffolks). In het voorjaar vergezeld door kalfjes en lammetjes.

Het vlees van onze koeien en schapen bieden wij aan onder het SKAL-keurmerk. Het is dus biologisch gecertificeerd en in kleine porties te koop.

Boerencamping
In het voorjaar van 2016 openden wij ook onze boerencamping. Op één van de vijftien plaatsen kun je je camper, caravan of tent opzetten zodat je altijd uitzicht hebt op het weidse polderlandschap. Je kunt ook bij ons logeren als je op familiebezoek bent in de directe omgeving. Of, als je in de buurt woont, kun je vanaf onze boerencamping je leefomgeving op een andere manier ervaren.

 

Safaritenten
Vanaf dit seizoen hebben wij twee safaritenten op ons terrein geplaatst. De tenten zijn geschikt voor vier personen. Het voordeel voor onze doortrekkende gasten is, dat het niet nodig is om zelf kampeergerei mee te nemen. Ook voor gasten die wel alle lusten van het kamperen willen ervaren maar niet de lasten ervan, is het huren van een volledig ingerichte safaritent een uitkomst. Bekijk de tenten.

Groene stroom
Onze 40 zonnepanelen zorgen voor de stroomvoorziening van zowel de boerderij als de camping. De laatste jaren is gebleken dat dit aantal bijna voldoende is om een aangenaam verblijf voor alle gasten mogelijk te maken. Op piekmomenten schakelt het elektriciteitsbedrijf bij.

Rustpunt
Swarthoeve is aangesloten bij het netwerk van Rustpunt. Tijdens een wandel- of fietstocht kun je even uitblazen in of rondom de vrolijke pipowagen. Je kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen.

Er is altijd koffie en thee te verkrijgen én in het weekend bakt gastvrouw Sonja meestal een lekkernij voor erbij. Wat wil je nog meer?

  • Streekproducten:
  • Ja

Swarthoeve 0 5 0

Gemiddelde van 0 Beoordelingen

Jouw beoordeling

Schrijf als eerste een recensie

advertentie
Add review

Er zijn geen recenties op dit moment

advertentie

Een aantal mensen achter biobetty.com

  • images/bart_portret_300x250.jpg

    Bart Davidse
    advocaat

    Ras-Amsterdammer Bart eet/drinkt met zijn gezin al jaren overtuigd biologisch, draagt Kuyichi jeans, heeft een moestuin en probeert op kantoor zoveel mogelijk gerecyclede...
    Lees meer...  
  • images/teike_300x250.jpg

    Teike van Baden
    audioarchitect

    Teike 29 jaar, in het dagelijks leven producer van oa hiphop, gaat expirimenteren met audio op biobetty om biologische informatie (nog)leuker, makkelijker, informatiever...
    Lees meer...  
  • images/talita_portret_300x250.jpg

    Talita Aartsen
    bio-burgemeester noord-holland & boss bio-burgemeesters

    Talita Aartsen, vegetariër, 39 jaar, moeder van zoon Cebastiaan (17) en part-time werkzaam als medewerker klantenservice bij Bouwmaat. Vind het belangrijk...
    Lees meer...  
  • images/rishi_300x250_zww.jpg

    Rishi Thakoerdat
    bio-burgemeester zuid-holland & advertising technology

    Rishi, vader van zoon Rohan, eindbaas bij Orangefruit en Supergeek, bioburgemeester zuid-holland en gaat samen de advertising technlogy doen met Yilmaz Je...
    Lees meer...
Hosting is powered by Cyso